Om uw badkamer ramen of douchecabine te voorzien van een mooie decoratie zijn er verschillende creatieve mogelijkheden met raamstickers.

Vaak wordt er gekozen voor een licht doorlatende privacy folie zonder patroon. Deze kunt u bij de bouwmarkt kopen of exact op maat laten maken bij een sticker bedrijf. Maar er is veel meer mogelijk.

Om iets leuks te creëren kunt u ook kiezen om diverse patronen met leuke effecten in de raamstickers te laten verwerken. Hier zijn vaak voldoende voorbeelden van te vinden op internet bij diverse stickerbedrijven.

Als u zelf creatief bent kunt u ook zelf een patroon bedenken en deze laten plotten uit de folie. Zo heeft u iets geheel unieks.

En ook een fraaie mogelijkheid is om een print op een transparante sticker te laten maken voor op het raam. Zo kunt u een hele hippe uitstraling creëren in kleur en toch ook rekening houden met de privacy.

badkamer-foto2-1

Het aanbrengen van de raamstickers is redelijk eenvoudig als u zich houdt aan de volgende stappen:

Het aanbrengen van raamfolie zonder patronen:

Spuit het raam in met voldoende water middels een plantenspuit. Daarna zet u de folie tegen het raam aan met de rug zijde en haalt u het papier van de folie af. Vervolgens spuit u de folie in met water en draait u de folie om zodat u het tegen het raam kunt plaatsen. Zodra deze goed zit kunt u met een raam trekker het water onder de folie vandaan vegen. Nu is het alleen nog een kwestie van laten drogen.

Het aanbrengen van de raam folie met patronen:

Dit is een andere manier van plakken omdat u de folie geleverd krijgt met een transfer tape zodat alles bij elkaar blijft,  en het als een sticker geplakt kan worden. Het plak proces is in principe hetzelfde alleen zit er dan nog een transfer tape over de sticker heen. Deze kunt u er vanaf halen wanneer de stickers goed droog zijn.

U kunt deze soorten eenvoudig online bestellen bij een sticker webwinkel. Vaak kunt u kiezen uit bepaalde sjablonen of zelf een voorbeeld aanleveren. Binnen enkele dagen krijgt u de folie thuisgestuurd.