De peli case 1510 is een onmisbaar hulpmiddel voor elke professional, particulier of onderneming die gebruikmaakt van kostbare apparatuur en accessoires en deze veilig wil opbergen. Wat is de peli case 1510 precies, welke eigenschappen heeft hij en vooral: waarvoor gebruik je deze koffer? Lees verder voor meer informatie.

Wat is de peli case 1510?

De peli case is een van de populairste professionele opbergkoffers voor apparatuur op de markt. Dit is vooral te danken aan zijn waterdichte, stofdichte en chemisch bestendige ontwerp, maar ook zijn flexibiliteit in verschillende toepassingen.

Waarvoor gebruik je een peli case 1510?

Deze peli case dient als opbergkoffer voor verschillende soorten apparatuur en hulpmiddelen:

  • medische instrumenten en medicijnen voor de brandweer of in een ambulance
  • wapens, drones en elektronica voor veiligheidsdiensten
  • camping- en outdooraccessoires
  • camera’s, kwetsbare lenzen en andere accessoires
  • meetinstrumenten en testapparatuur
  • computers, tablets en laptops

Daarbij gebruikt men de Peli case 1510 ook voor gewoon gereedschap, bijvoorbeeld schroevendraaiers, hamers, boormachine en meer. Dankzij het waterdichte design van deze opbergkoffer is hij goed geschikt voor het opbergen en transporteren van uitrustingen voor vissers, duikers en jagers. De grote afmetingen van de case maken hem kortom geschikt voor verschillende situaties, professioneel of recreatief en het opbergen van zowel gewone tools als hoogtechnologische hulpmiddelen.

Interessant om te weten: er zijn verschillende uitvoeringen van de peli case 1510 verkrijgbaar, voor elke toepassing. Sommige modellen beschikken over tandenschuim in de bodem om extra kwetsbare of dure apparatuur te beschermen, maar er zijn ook oplossingen met kleine of grote vakverdelingen.

Belangrijkste technische eigenschappen van de peli case 1510

De flexibiliteit van de peli case is grotendeels te danken aan zijn 5,3 centimeter dikke behuizing van ultrahigh impact polypropyleen-copolymeer, waardoor hij bestand is tegen zware schokken en vallen. Daarbij is de opbergkoffer:

  • bestand tegen temperaturen van -33°C tot 90°C
  • waterdicht, stofdicht en luchtdicht (IP67) dankzij een siliconen dekselring
  • uitgerust met een drukventiel tegen hoogte- of temperatuurveranderingen

Ten slotte beschikt de peli case 1510 over een ergonomische handgreep en sterke druksloten, eventueel uit te breiden met een extra aan te kopen hangslot. Kortom, deze opbergkoffer is een must-have voor bedrijven, doe-het-zelvers en andere diensten die materiaal veilig willen vervoeren of opbergen.