Vandaag duiken we in de wereld van tegelprojecten en laten we je kennismaken met een geheim wapen waarvan je misschien nog nooit hebt gehoord: de tegeldonkey. Dus pak een kopje thee en ga er lekker voor zitten terwijl we je alles vertellen over dit handige gereedschap!*

Wat is een tegeldonkey? 

Laten we eerst even beginnen met de grote vraag: wat is een tegeldonkey? Het klinkt misschien als iets rechtstreeks uit een sprookje, maar het is eigenlijk een stukje gereedschap dat je leven een stuk makkelijker kan maken bij het leggen van tegels.

Een tegeldonkey is in feite een soort steun die je onder grote tegels plaatst terwijl je ze legt. Het lijkt een beetje op een kleine, maar krachtige ezel die de last van de tegel voor je draagt. Het bestaat uit twee stevige handvatten en een robuuste basis om de tegel op te laten rusten terwijl je deze positioneert. Klinkt handig, toch?

Waarvoor kun je het gebruiken? 

Nu je weet wat een tegeldonkey is, vraag je je misschien af waar je het eigenlijk voor kunt gebruiken. Nou, laat me je vertellen, de mogelijkheden zijn eindeloos!

  1. Het voorkomt rugklachten: Tegels leggen kan behoorlijk zwaar zijn voor je rug, vooral als je grote tegels gebruikt. De tegeldonkey neemt het gewicht van de tegel op zich, waardoor je rug wordt ontlast en je comfortabeler kunt werken.
  1. Perfecte positionering: Met een tegeldonkey kun je de tegel gemakkelijk en nauwkeurig positioneren voordat je hem definitief op zijn plaats drukt. Dit zorgt voor een professionele afwerking en voorkomt dat de tegel scheef komt te liggen.
  1. Efficiëntie: Omdat de tegeldonkey het gewicht van de tegel draagt, kun je sneller en efficiënter werken. Geen gedoe meer met het steeds optillen en verplaatsen van zware tegels!
  1. Veiligheid: Het gebruik van een tegeldonkey vermindert het risico op letsel, omdat je niet meer hoeft te bukken en tillen met zware tegels. Dit is vooral handig als je alleen aan het werk bent.
  1. Gebruiksgemak: Het beste van alles is dat een tegeldonkey ongelooflijk gemakkelijk te gebruiken is. Zelfs als je geen ervaren tegelzetter bent, kun je met dit handige gereedschap professionele resultaten behalen.

Een must-have voor tegelprojecten! 

Of je nu een doorgewinterde professional bent of een enthousiaste doe-het-zelver, een tegeldonkey van Visser & Visser is een absolute must-have voor al je tegelprojecten. Het bespaart niet alleen tijd en moeite, maar zorgt er ook voor dat je eindresultaat er net zo uitziet als dat van een echte vakman.

Dus waar wacht je nog op? Ga op zoek naar een tegeldonkey en ontdek zelf hoe dit kleine stukje gereedschap een wereld van verschil kan maken in al je tegelprojecten.