Houten vloeren voor een woning met allure

Houten vloeren brengen een natuurlijk accent aan in het interieur. Samen met een zorgvuldig gekozen inrichting vormen ze een ijzersterke combinatie. De vloer straalt sfeer uit en heeft door het natuurlijke materiaal een volstrekt eigen identiteit. Ook het onderhoud van houten vloeren is eenvoudig.

Houtsoorten met prachtige uitstraling

Vooral de Click Classic houten vloeren zijn populair. Zij meten 15 millimeter dik en worden gelegd met een stabiele clickverbinding. Houten vloeren kunnen zijn gemaakt van diverse houtsoorten. Eikenhout is bijzonder sterk en om die reden veelgevraagd. Maar ook andere soorten hout geven een prachtige uitstraling aan het interieur. Grenen, notenhout, essen, esdoorn, merbau en teak zijn er daar enkele van.

Massief hout of combinaties van hout

Houten vloeren kunnen worden onderscheiden in verschillende soorten. Zo is er bijvoorbeeld eikenhouten parket dat bestaat uit meerdere kleine plankjes naast elkaar. Ook het massief houten parket is veelgevraagd. De vloerdelen bestaan hier uit massief houten planken en lenen zich goed voor eenvoudig onderhoud. Tot de verbeelding spreekt ook het visgraat parket. Elk type houten vloer zorgt voor een warme en luxe uitstraling in de woning.

De vloer zelf weer mooi maken

Houten vloeren zijn een natuurproduct. Dit geeft veel vrijheid bij het onderhoud. De vloer gaat ook bijzonder lang mee, omdat hij elke keer opnieuw kan worden behandeld. Vooraf schuren is bij houten vloeren niet nodig. Schoonmaken en het aanbrengen van was of olie is voldoende voor een stralend product. Zelf de vloer onderhouden geeft hierdoor veel voldoening.

Hoge kwaliteit voor outletprijs

Creon Vloeren is leverancier van hoogwaardige houten vloeren. Zij heeft naast het standaard assortiment ook een heel voordelige outlet met houten vloeren. Natuurlijk is er in deze outlet van elk type houten vloer slechts een beperkte voorraad aanwezig. Tegen een sterk gereduceerde prijs kan hier een houten vloer van hoge kwaliteit worden aangeschaft.

Altijd hulp bij onderhoud

Bij Creon Vloeren zit een team van enthousiaste adviseurs klaar. Via het telefoonnummer op de website beantwoorden zij alle vragen. Natuurlijk geven zij ook tips over het onderhoud van houten vloeren. Dit is vooral handig als het geplande onderhoud verder gaat dan regelmatig stofzuigen of dweilen.

Zekerheid bij aanschaf van houten vloeren

Natuurlijk is op de website van Creon ook een tabblad met veelgestelde vragen aanwezig. Na lezing hiervan zijn eigenlijk alle vragen omtrent houten vloeren al beantwoord. Het aanschaffen van houten vloeren bij Creon is dus omgeven met zekerheid.

Ook enthousiast geworden over de voordelen van houten vloeren? Neem dan snel een kijkje op de website van Creon!