Er zijn vele soorten raambedekking, maar houten jaloezieën onderscheiden zich door de warme sfeer die ontstaat door het mooie gefilterde zonlicht dat naar binnen valt. De ruimte komt zo sfeervol en uitnodigend over. In de woonkamer betekent dat gezelligheid en in de slaapkamer prettig wakker worden door het zachte licht. Door de natuurlijke kleuren passen de houten jaloezieën zich moeiteloos aan uw interieur aan. Een moderne of industriële sfeer combineert mooi met wit, grijs, zwart of steentinten. Voor een landelijke, Scandinavische of koloniale inrichting zijn er lichte en donkere houttinten. Sommige lamellen hebben een originele houtstructuur voor een robuust effect.

Houten jaloezieën zijn praktisch

Er zijn naast de subtiele lichtinval ook andere praktische redenen om voor houten jaloezieën te kiezen. U bepaalt zelf zeer nauwkeurig hoeveel licht u in een bepaalde ruimte of hoek van een kamer binnenlaat. Slaapkamers zijn bijvoorbeeld eenvoudig te verduisteren en kunt u hier totale privacy creëren. Ook zorgen houten jaloezieën ervoor dat direct zonlicht buiten blijft en de kamers dus lekker koel blijven in de zomer. In de winter houden ze de warmte binnen juist vast en dit scheelt ook in de energiekosten. Verder nemen ze relatief weinig ruimte in, houden ze weinig stof vast en zijn zeer eenvoudig te reinigen met een vochtige doek, zonder dat ze gedemonteerd hoeven te worden.

blinds

Eindeloos genieten met houten jaloezieën

Houten jaloezieën zijn bijzonder duurzaam en een goede investering waar u jarenlang van kunt genieten. De collectie van onlinerolgordijnen.nl is gemaakt van A-kwaliteit Basswood, een lindehoutsoort uit Noord-Amerika. Het hout is licht en buigzaam en daarom geschikt voor het maken van houten jaloezieën. Daarbij is het FSC-gecertificeerd, dus milieuvriendelijk en duurzaam. Houten jaloezieën stralen klasse en kwaliteit uit en zijn strak en sfeervol tegelijk. U kunt kiezen uit twee lamelbreedtes, 50 en 65 mm.

Houten jaloezieën voor natte ruimtes

Bij onlinerolgordijnen.nl vindt u bovendien houten jaloezieën voor de badkamer die voorzien zijn van een speciale waterbestendige laag. Dus ook in natte ruimtes kunt u nu houten jaloezieën plaatsen. En natuurlijk kunt u deze ook toepassen in een keuken of serre. Deze zijn verkrijgbaar in twee lamelbreedtes, 35 en 50 mm. Ze kunnen tegen een stootje en zijn net als de andere houten jaloezieën van hoge kwaliteit. U heeft keuze uit mooie neutrale en warme tinten. Vraag rustig een gratis kleurstaal aan bij onlinerolgordijnen.nl. U vindt hier ook meet- en montage-instructies en een uitstekende service.