Tegenwoordig gaan we graag voor gemak. Dit is niet zo gek, we kunnen op dit moment onze boodschappen of bestellingen dezelfde dag nog laten bezorgen en kunnen onderweg al door middel van een app de centrale verwarming thuis aanzetten zodat we in een heerlijk warm huis thuiskomen. We houden van gemak, maar wel voor een goede en aantrekkelijke prijs. In dit artikel lees je alle voordelen van maatwerk raamdecoratie ten opzichte van kant-en-klare raamdecoratie.

Minimale kieren & past altijd

Ga je voor gemak, dan ga je voor raamdecoratie op maat. Iedere ruimte heeft zijn eigen type ramen en de daarbij horende mogelijkheden en beperkingen. Niets is zo vervelend als kant en klare raamdecoratie te kopen die toch niet helemaal past. Vooral wanneer je bijvoorbeeld een erker of draai-kiepraam wil bekleden; dat moet gewoon goed gebeuren. Raamdecoratie op maat scheelt zelf zagen en zorgt ervoor dat het altijd past. En, dat is fijn want daardoor sluit het perfect aan op het raam en heb je minimale kieren. Prettig in de slaapkamer wanneer je deze ruimte zo donker mogelijk wil maken.

Alle vooroordelen overboord

Ik hoor je denken: maar dat is toch duur? Gooi alle fabels en vooroordelen over raambekleding op maat maar overboord. Tegenwoordig is maatwerk raamdecoratie helemaal niet zo prijzig meer als de meeste mensen denken. Vooral omdat er grote aanbieders zijn die hun raamdecoratie online aanbieden. De prijs wordt laag gehouden omdat er geen tussenkomst is van tussenhandel zoals importeurs, groothandels en dure winkelpanden. Je mag dus dezelfde kwaliteit verwachten, maar dan voor een lagere prijs.  

Buiten kantooruren & heel comfortabel

Na een lange werkdag plof je op de bank. Oja, we zouden nog raamdecoratie uitzoeken. Je ziet online mooie houten jaloezieën en je bent helemaal verkocht. Een groot voordeel van online raamdecoratie kopen is ‘what you see is what you get’. Je ziet in één overzicht het assortiment, de kleuren en de productopties en binnen 2 minuten zijn je favoriete horizontale jaloezieën besteld. Heerlijk zo buiten kantooruren, lekker vanuit de bank en op het moment dat het jou schikt. Geen gesleep want je jaloezieën worden gewoon thuisbezorgd. Als dat geen gemak is!

Tip: vraag gratis kleurstalen & adviesgesprek aan

Mocht je toch nog niet zo ver zijn… Ga dan voor extra gemak en bestel gratis kleurstalen bij Veneta.com. Heb je nog iets meer begeleiding nodig? Vraag een vrijblijvend (en kosteloos) adviesgesprek aan waar een specialist je in jouw situatie komt adviseren en gelijk alle ramen opmeet. Handig!

Welke raamdecoratie op maat heb jij thuis hangen?