Voor zowel een modern als een traditioneel interieur zijn houten jaloezieën een stijlvolle toevoeging. Daarnaast zorgen ze voor de nodige privacy: als de houten jaloezieën dicht zijn, is het niet mogelijk om van buiten naar binnen te kijken. En in de zomer zijn houten jaloezieën ideaal om de zon buiten te houden. Ze zorgen daardoor voor een prettige temperatuur in je huis.

Natuurlijke lichtinval

Het voordeel van houten jaloezieën is dat het licht op een natuurlijke manier je huis binnenkomt. Hout zorgt voor een zachte lichtinval, die bijvoorbeeld in een slaapkamer heel prettig is. Houten jaloezieën zijn daarnaast makkelijk te reinigen en nemen weinig ruimte in beslag. Ze zijn in veel verschillende kleuren verkrijgbaar. Van de heldere, lichte kleuren ‘white’, ‘sand’ en ‘dune’ tot de robuuste, donkere tinten ‘charcoal’, ‘dark walnut’ en ‘cloud’.
Zo vind je zeker een stijl die past bij jouw kleurenpalet en interieur.

Voorzichtig met vochtige ruimtes

Houten jaloezieën zijn minder geschikt om in vochtige ruimtes te plaatsen. Dit komt doordat hout kan vervormen zodra het blootgesteld wordt aan vocht. Je kunt houten jaloezieën wel in een vochtige ruimte monteren, maar heb je geen garantie dat ze hun oorspronkelijke vorm behouden.

Zelf monteren

Je kunt je houten jaloezieën eenvoudig zelf monteren. Houten jaloezieën van bijvoorbeeld Creon zijn van hoge kwaliteit, maar toch voordelig. Dit komt omdat je ze zelf monteert. Daarbij sta je niet alleen: klik op de link ‘montage instructies’ om alle informatie te zien betreffende monteren. Bij vragen of twijfel kan je natuurlijk altijd contact opnemen. De ervaren medewerkers helpen je graag verder.

Nauwkeurig inmeten

Wanneer je houten jaloezieën gaat bestellen, is het belangrijk dat je van tevoren goed de maat bepaalt. Klik op de link ‘opmeet instructies’ om alles te lezen over het inmeten. Er zijn namelijk verschillende manieren van monteren, waar je tijdens het inmeten rekening mee moet houden. Kijk ook onder het kopje ‘technische details houten jaloezieën’ voor meer informatie.

Online bestellen

Hoe makkelijk is het om je houten jaloezieën online te bestellen. Alles wordt op maat gemaakt en bij je thuisbezorgd. De levertijd na een bestelling is 10 tot 18 werkdagen.
Twijfel je nog over de kleur? Bij Creon kan je een kleurstaal aanvragen, die je tijdens een bestelling terugkrijgt in de vorm van een korting.
Houten jaloezieën zijn makkelijk in het onderhoud en zorgen voor een sfeervol licht in je huis. Kijk voor meer informatie op de website.