Ga je binnenkort klussen en heb je daarbij een goede en echt betrouwbare lijm nodig? Dan mag high tack kit niet in jouw klus assortiment ontbreken! Deze kitsoort is gemaakt voor zaken die snel goed vast moeten zitten en is geschikt voor vele soorten materialen en toepassingen. Zelf een paar tubes bestellen voor je aanstaande klus? Dat doe je online heel eenvoudig en natuurlijk tegen de beste prijs!

Wat is high tack kit?

Deze soort kit is speciaal ontwikkeld voor het extra stevig verlijmen van allerlei soorten materialen en producten. Denk bijvoorbeeld aan metaal, hout, kunststof, gips, bitumen, isolatieplaten, glas, keramiek en zelfs natuursteen. De kit is gemaakt van MS polymeer dat hard wordt door de lucht eromheen. Na het aanbrengen droogt het product dan ook vrij snel op, waarna de gebruikte materialen ontzettend sterk aan elkaar vastzitten. Je kunt het onder meer gebruiken om plinten razendsnel en gemakkelijk aan te brengen of om moeiteloos een spiegel op zijn plek vast te zetten. Met de high tack kit kun je zelfs een zwaar materiaal als steen stevig vastlijmen.

Hoe moet je high tack kit gebruiken?

Voordat je de kit aanbrengt is het belangrijk dat de ondergrond goed schoon is. Zo kan het product optimaal hechten. De kitkoker heeft een V-vormige tuit, waardoor je het kitpistool het beste haaks over het oppervlak kunt bewegen. Breng de kit niet aan in dotjes, maar in strepen (lijmrillen) zoals je dat ook bij andere kitsoorten gewend bent.

Bestand tegen vrijwel alles

Je kunt de high tack kit vrijwel overal gebruiken, zowel binnen als buiten. Het product kan tegen zowel lage (-40 ⁰C) als extreem hoge (90 ⁰C) temperaturen. Daarnaast is het goed bestand tegen onder meer schimmel, vocht, weer en UV-straling. Verder blijft het zelfs in opgedroogde toestand goed elastisch en prima bestand tegen trillingen. Hiermee is het dus ook een perfect product voor onder meer dilatatievoegen. De enige echte beperking voor deze krachtige kitsoort is dat je hem niet onder water kunt gebruiken. Hij is dus niet geschikt voor gebruik in je zwembad of vijver.

Waar koop je deze supersterke kit?

Wil je zelf high tack kit kopen voor je volgende doe het zelf project? Dan kun je hiervoor naar de bouwmarkt gaan, maar natuurlijk kun je dit enorm handige product ook gewoon online bestellen. Je hebt hier de keuze uit diverse topmerken tegen de beste prijzen. Voor de beste deal vergelijk je zelf eenvoudig de prijzen bij verschillende aanbieders. Zo ben je nooit te veel geld kwijt voor de beste en meest krachtige kit voor in en om het huis!