GLASvakwerk.nl is dé online specialist in ventilerende (niet geïsoleerde) lichtstraten, oftewel geschikt voor “niet gesloten” aanbouw / uitbouw, zoals bijv. overkappingen & carports. Een mooie & kwalitatief hoogwaardige lichtstraat voor buitenruimtes met een prachtige lichtinval, gesierd door eenvoud (strak), zeer prijsvoordelig, praktisch in gebruik & eenvoudig te monteren. De lichtstraten van GLASvakwerk.nl bestaan altijd uit 1 enkele ruit – ook wel daglicht genoemd – van hoogwaardig gelaagd & gehard veiligheidsglas. U heeft hierbij de keuze uit een lichtstraat op maat, of uit 1 van onze vaste afmetingen. Natuurlijk vertellen wij u graag wat meer over ons unieke product dat wij met trots aanduiden als “lean and mean”. 

Een lean and mean lichtstraat.

De mooie & kwalitatief hoogwaardige vlakke lichtkoepel van GLASvakwerk heeft allereerst een prachtige lichtinval, daar kunt u vanuit gaan! Maar dat is zeker niet alles, onze lichtstraat is “lean and mean” op het gebied van design, montage, in (praktisch) gebruik & zeker ook op het gebied van kostenplaatje!

Laten we beginnen met het design: Gesierd door eenvoud & modern strak met 1 enkele glazen ruit. Ook kan onze lichtstraat onder een (zeer) vlakke / lage hellingshoek geplaatst worden, wel zo mooi! Op het gebied van montage & bevestiging is het een zeer praktisch product. De timmerman & dakdekker kunnen hun werk volledig afronden, voordat de lichtstraat gemonteerd wordt. Wij weten uit ervaring, dat alle partijen daar vrolijk van worden! Niet voor niets kunt u alle varianten ook inclusief montage bestellen.

Ook zeer belangrijk is een “lean” kostenplaatje en daar kunt u bij ons vanuit gaan! Niet alleen is de prijs zeer scherp. Ook de “voorbereidingskosten” (van de timmerman, dakdekker en/of aannemer) zijn laag, evenals de kosten voor montage. Niet voor niets bieden wij montage aan tegen een vaste en zeer scherpe (meer)prijs. Onze lichtstraat realiseert altijd een lagere (totaal)prijs t.o.v. andere lichtstraat alternatieven, daar zijn wij zeker van!