Als je een nieuwe keuken gaat uitzoeken, zul je erachter komen dat daar veel bij komt kijken. Je moet beslissen over de keukenkasten, het werkblad, de keuken achterwand, de apparatuur, enz. Ook de spoelbak is een belangrijk element; je gebruikt het de hele dag door, van het wassen van je handen tot het afwassen na de maaltijd.

Groot aanbod van beste spoelbakken

Het aanbod van goede spoelbakken is tegenwoordig daarnaast enorm groot. Om je te helpen met de perfecte spoelbak voor jou te kiezen, hebben wij de belangrijke aandachtspunten voor je op een rijtje gezet: formaat, enkele of dubbele spoelbak, materiaal, inbouwmethode en moderne gemakken. Lees verder voor een overzicht van de beste spoelbakken van 2021.

Grote Spoelbak Keuken 70 cm Mizzo Design Linea – Onderbouw/Vlakbouw RVS Spoelbak

Dit is een multifunctionele design rvs spoelbak voor onderbouw of vlakbouw.
Inclusief: Design 3½” korfplugset + overloopset
Vanaf een kastbreedte van 800 mm. 
Inwendige afmetingen spoelbak (lxbxd): 705 x 400 x 185 mm, radius: 10 mm. 
Uitwendige afmetingen (lxb): 744 x 444mm, radius: 11 mm.
Door kleine ronding in de binnenhoek van de spoelbak is deze erg makkelijk schoon te maken en daarnaast heb je op deze spoelbak een levenslange garantie.

beste spoelbakken
Klik hier voor meer info over de Mizzo Design Linea spoelbak

VidaXL Enkele Spoelbak – 39 x 39 cm – Graniet

Deze moderne spoelbak met extra diepe bak is gemaakt van kwalitatief hoogwaardig graniet, waardoor hij krasbestendig, slagvast en zeer duurzaam is. Daarnaast is deze spoelbak vuilafstotend en vlekbestendig en kan eenvoudig worden schoongemaakt. De spoelbak is bestand tegen hitte tot wel 280 °C. Hij bespaart ruimte op je aanrechtblad, zodat je meer werkruimte en plek voor andere spullen overhoudt. De extra diepe enkele spoelbak zorgt ervoor dat je met gemak groot servies en grote pannen kunt afwassen. Daarnaast ontvang je een korfje bij de spoelbak, zodat vuil snel kan worden verwijderd.

Reginox Amsterdam Enkele Spoelbak – 50 x 40 cm – Graniet

 Deze spoelbak van Reginox is vuil en krasbestendig en daarnaast bestand tegen hoge en lage temperaturen. Verder is de spoelbak hygiënisch en makkelijk te onderhouden

Kenmerken:
• Minimale kastmaat: >60 cm
• Diepte: 200 mm
• Afmeting spoelbak: 500 x 400 mm
• Totale afmeting: 560 x 460mm
• Geschikt voor: opbouw en onderbouw

Caressi CAGRPP40BK-TU Enkele Spoelbak – 40 x 40 cm – Graniet

De CAGRPP40BK-TU zwarte spoelbak van Caressi is een mooie toevoeging in elke moderne keuken. Deze is geschikt voor onderbouw en opbouw.
De spoelbakken uit de black line serie bestaan uit 80% kwartssteen en 20% kunsthars en pigmenten, wat resulteert in een uitstekende krasvaste en slijtvaste spoelbak. Combineer de zwarte spoelbak met een zwarte kraan en achterwand voor een mooi geheel.

Voordelen:
• Vernieuwde korfplug 
• Slijtvast
• UV Bestendig
• Vuil en krasbestendig
• Bestand tegen hoge en lage temperaturen

VidaXL Enkele Spoelbak – 32 x 39 cm – Graniet

Deze moderne spoelbak, met korfje, heeft een strak ontwerp en is een mooie toevoeging aan je keuken. De bak is gemaakt van kwalitatief hoogwaardig graniet, waardoor hij krasbestendig, slagvast en zeer duurzaam is. Daarnaast is deze spoelbak vuilafstotend en vlekbestendig en kan eenvoudig worden schoongemaakt. De spoelbak is bestand tegen hitte tot wel 280 °C.Verder bespaart hij ruimte op het aanrechtblad, zodat je meer werkruimte en plek voor andere spullen overhoudt. Het afdruiprek aan de zijkant biedt extra ruimte voor de vaat en doordat de spoelbak volledig kan worden omgedraaid, kan het afdruiprek zowel aan de linker- als aan de rechterkant worden geplaatst. Er wordt een afdekrozet meegeleverd, waarmee je het gat in de spoelbak eenvoudig kunt afdekken. De montage van deze spoelbak is zeer eenvoudig.

Culinorm RVS Spoelbak Rond – Ø48 cm met kraangat – opbouw

Alle Culinorm spoelbakken worden volledig gemaakt in Europa en hebben een plaatdikte van 1 mm. Omdat de spoelbakken worden gemaakt in Europa is de kwaliteit altijd goed en komen scheve spoelbakken of afwijkende maten nooit voor. Alle Culinorm spoelbakken worden gecontroleerd of ze echt vlak zijn, zodat ze elke keer perfect ingebouwd kunnen worden.
RVS is de perfecte spoelbak voor een moderne keuken. De hoeken zijn geen 90 graden waardoor er geen vuil blijft zitten en altijd makkelijk schoon te maken is. Bij deze spoelbak worden ook de bijpassende 3 1/2″ korfplugset, sifon, overloop en klemmen geleverd, zodat je met één aankoop meteen klaar bent om de spoelbak te installeren. 

Kleine Spoelbak Keuken 18 cm Mizzo Design – Onderbouw/Vlakbouw RVS 

In tegenstelling tot andere leveranciers, die vaak dun roestvrij staal van lage kwaliteit gebruiken, dat snel deuken kan veroorzaken, gebruikt Mizzo 1,2 mm dik 304 roestvrij staal, wat ervoor zorgt dat er geen deuken in de spoelbak ontstaan. Daarnaast is de spoelbak aan de onderzijde voorzien van geluidsabsorberende pads om geluid te dempen. De spoelbak past in een onderkast van 30 cm. Buitenafmetingenqwesa

47 van de gootsteen: 224 x 444 mm en binnen afmetingen van de gootsteen: 1B0 x 400 x 125 mm. De multifunctionele roestvrijstalen spoelbak is ontworpen voor onderbouw, opbouw of vlakbouw en kan worden geïnstalleerd volgens jouw voorkeur. De gootsteen wordt geleverd met alle benodigde bevestigingsmaterialen, zeefkorf en overloopset. Alleen de sifon is niet inbegrepen en moet apart worden gekocht.