Iedereen maakt dagelijks gebruik van de badkamer. Maar of deze je rust geeft is een ander verhaal. De badkamer is juist een plek waar je rust moet ervaren, omdat het een plek is waar je tijd voor jezelf neemt. Om ervoor te zorgen dat je rust kan ervaren in de badkamer is het handig om up to date te blijven met een aantal trends. Deze trends maken je badkamer een oase van rust, omdat ze bijdragen aan de sfeer die je badkamer uitstraalt. Zo stap je met een goed gevoel je badkamer in.

Messing kranen

Een top trend voor de badkamer is het installeren van messing kranen. Dit is een oude trend die terug gekomen is. Dit komt, omdat ze een tijdloze uitstraling hebben. Daarnaast is het ook een mooi stijlvol contrast in de badkamer om met een messing kraan het interieur van de badkamer op te fleuren. Dit komt door de mooie gele kleur van de messing kranen. Deze geven een gouden gloed in de badkamer die je met een zilveren of zwarte kraan niet kan krijgen. Het onderhoud van messing kranen is niet anders dan andere kranen. Wanneer je messing kranen regelmatig schoonmaakt met een doekje met water of schoonmaakazijn dan zal de messing kraan niet zo snel beslaan.

Regendouches

Als er nog geen regendouche in de badkamer zit dan is dit zeker een gemis. Een regendouche is een van de meest beste uitvindingen voor de douche. Regendouches bootsen namelijk het vallen van regen na. Onder een regendouche staan geeft een enorm rustgevend gevoel. Regendouches hebben een grote kop. Een regendouche wordt daarom ook in het plafond gemonteerd. Als deze op een ander plek wordt gemonteerd kan het geen regen meer nabootsen. Ook een regendouche kan als messing worden aangeschaft. Zo kan je alles in messing in de badkamer hebben. 

Zwevend toilet

Een zwevend toilet is niet echt een trend die veel rust geeft aan de badkamer. Wel is het een praktische investering om te hebben in de badkamer. Het schoonmaken van een zwevend toilet is namelijk veel makkelijker dan het schoonmaken van een sta toilet. Daarnaast komt er vaak bij het monteren van een zweeftoilet een gevel achter het toilet. Dit is een mooie plek om wat kaarsen neer te zetten voor de sfeer van de badkamer.

Nog meer ideeën voor de badkamer nodig? Kijk dan eens in de artikelen voor andere trends voor in de badkamer.