Een foto aan de muur van je woonkamer of slaapkamer is een leuke accessoire, zeker als het gaat om een foto van je gezin of partner. Er bestaan echter heel wat manieren om zo’n foto nog persoonlijker te maken, zodat je interieur een unieke uitstraling krijgt en gezelliger wordt.

Gelukkig kan je tegenwoordig op verschillende manieren een foto laten bewerken of zelf creëren, waardoor je plezier maakt én tegelijkertijd een persoonlijk kadertje of fotootje nog persoonlijker maakt.

Welke mogelijkheden zijn er nu zoal om dat te doen? En wat houden ze in? Lees snel verder voor het antwoord!

Zo maak je elke foto nog persoonlijker

Niets leuker dan een foto van je kinderen, je partner of je ouders als afwerking van je interieur. Wil je zo’n foto of kadertje echter nog een uniekere look en feel geven, maak dan gebruik van één van onderstaande methodes:

1. Diamond Painting

Een van de beste manieren om een persoonlijke foto nog specialer en opvallender te maken, is door deze te laten bewerken met een zogenaamde diamond painting pen. Dit houdt eigenlijk in dat je een leeg canvas helemaal zelf gaat bedrukken met kleine diamantvormige steentjes, die samen een foto vormen.

Als je dus op zoek bent naar een goede manier om de foto’s die in je huis hangen extra persoonlijk te maken én daarbij een nieuwe hobby wilt opnemen, dan is diamond painting iets voor jou. Het grote voordeel is dat je helemaal zelf kunt kiezen welke foto je samenstelt, en hoe dan ook ben je zeker van een goede kwaliteit!

2. Schilderen op nummer

Vervolgens is er natuurlijk ook verven op nummer, een techniek die al helemaal niet nieuw meer is maar toch nog razend populair. Bij deze aanpak krijg je een foto waarop enkel de omranding van personen of objecten te zien is. Het is de bedoeling dat je met een kleine verfkwast of compacte schilderset helemaal zelf die lege ruimte staat opvullen, waardoor je uiteindelijk een complete foto krijgt.

Dit is niet enkel een goede manier om een foto meteen een stuk persoonlijker te maken. Het geeft je ook de kans om creatief bezig te zijn met je familie. Een win-winsituatie dus, die je als gezin echt niet links kunt laten liggen. Het voordeel is dat je bij het bestellen van zo’n canvas ook de nodige penselen en verf krijgt, zodat je meteen aan de slag kunt!

Vertrouw op de tools en accessoires van een gespecialiseerde winkel

Bovenstaande zijn slechts enkele van de vele manieren waarop je een persoonlijke foto nog persoonlijke kunt maken. Dergelijke methodes geven je niet enkel de kans om je interieur een unieke uitstraling te geven, maar ook om creatief bezig te zijn en de band met je gezin of familie nog sterker te maken.

Lijkt verven op nummer of schilderen met een diamond painting pen wel iets voor jou? Ontdek de verschillende mogelijkheden en het aanbod bij jouw speciaalzaak, en geniet van je nieuwe hobby en een prachtige, persoonlijke foto in je interieur!