Ben je die oude slappe leuningen zat van de trap? Haal dan iets in huis wat helemaal bij jouw interieur past! Tegenwoordig zijn er ontelbaar veel mogelijkheden om je trap een unieke uitstraling te geven. Wat is er mogelijk?

Modern en stijlvol

In een modern interieur wil je natuurlijk een design hebben wat helemaal bij deze tijd past. Je kunt veel prachtige designs vinden waarbij het ene design nog exclusiever is dan de ander. Naast een unieke vorm kan je ook voor verlichting kiezen om zo een extra sfeer op de trap te creëren. Wanneer je niet van de gekke vormen bent, dan kan je uiteraard ook kiezen voor een strakke RVS leuning. Deze zijn in diverse kleuren beschikbaar om zo een mooi contrast te geven.

Vintage en industrieel

Wil je juist een ruigere en/of oudere uitstraling op de trap? Dan kies je natuurlijk voor vintage of industrieel. Hierbij gebruik je metalen en/of houten leuningen die helemaal bij een stoer interieur passen. Wat dacht je van bijvoorbeeld trapleuningen van zwart staal? Deze leuningen passen overigens ook in een modern interieur. Een witte muur in combinatie met trapleuningen van zwart staal geven een mooi groot contrast. Maar je kunt ook denken aan bijvoorbeeld trapleuning in de vorm van steigerbuizen. Deze elementen zie je erg vaak terugkomen in een industrieel interieur.

Landelijk warm

Maar uiteraard kan je in een landelijk interieur ook flink uitpakken door stijlvolle landelijke trapleuningen te keuzen met mooie details. Je zorgt hiermee ervoor dat je een authentieke look geeft, je hebt iets in huis wat niet veel andere mensen hebben. De natuur betrekken in je interieur is ook een van de trends van 2019. Je kunt dan een trapleuning in de vorm van een tak gebruiken! Het is duurzaam en geeft een speels effect.

Welke vorm?

Trapleuningen heb je in diverse designs te koop, maar ook in diverse vormen en maten. Houd hier rekening mee als de trap wat afwijkt, meet van tevoren goed de maten op. Een gebogen trapleuning kan in sommige situaties bijvoorbeeld mooier ogen dan een rechte.