Het is fijn als je tijdens het verbouwen, renoveren, opruimen of het klaren van een andere klus direct al je afval kwijt kunt. Dit is mogelijk als je kiest voor een afvalcontainer huren. Veel mensen zijn jou al voorgegaan en zij zouden niet anders meer willen. Als zij nu een klus op de planning hebben staan, dan zullen ze snel een container huren en in laten plannen. Zeker als je bijvoorbeeld net verhuisd bent en je wil de woning nog even naar je zin maken, dan kun je maar beter alles direct doen. Misschien wel een muur slopen, een andere vloer er in, de badkamer renoveren en een nieuwe keuken? Afval zal er dus erg veel vrijkomen en dan is het alleen maar fijn als je dat niet allemaal voor, achter of naast je woning moet plaatsen. Het is fijner als je het direct in de afvalcontainer kunt plaatsen en zo ben je er ook in een keer vanaf. Het is daarom goed om die keuze ook te maken en alvast de nodige voorbereidingen te treffen. Er moet bij het klussen al veel geregeld worden en je moet het een en ander plannen. Goed is het daarom ook dat je dan de afvalcontainer gaat huren en dit ook tijdig doet. Op deze manier kun je voorkomen dat je al het afval moet laten liggen of moet blijven verplaatsen. Online is het zo geregeld en met de informatie die je krijgt al helemaal! 

Mogelijkheden afvalcontainer huren

Voordat je een afvalcontainer wil huren, kun je eerst op je gemak nagaan wat de mogelijkheden zijn en het is goed om daar ook even voor te gaan zitten. We leggen je uit wat de mogelijkheden zijn van een paar afvalcontainers:

 • 3m3 container, deze past op een halve parkeerplaats en is geschikt voor bouwafval, maar is ook te huur voor grofvuil, puin, hout, groenafval, grond en dak afval.
 • 4m3 container, deze past op een parkeerplaats en is geschikt voor bouwafval, maar is ook te huur voor grofvuil, puin, hout, groenafval, grond en dak afval.
 • 6m3 container, deze past op een parkeerplaats en is geschikt voor bouwafval, maar is ook te huur voor grofvuil, puin, hout, groenafval, grond en dak afval.
 • 10m3 container en is geschikt voor bouwafval, grofvuil, puin, hout, groenafval, grond en dak afval.
 • 10m3 gesloten container is geschikt voor bouwafval, grofvuil, puin, hout en groenafval. 
 • 15m3 container is geschikt voor bouwafval, grofvuil, puin, hout en groenafval.
 • 30m3 container is geschikt voor bouwafval, grofvuil, hout en groenafval.
 • 40m3 container is geschikt voor bouwafval, grofvuil, hout en groenafval.

Je ziet dus dat er veel afvalcontainers te huur zijn en de vraag is welke past er bij jouw klus? Als je dat eenmaal weet, dan is het ook zo geregeld. Maar het gaat er vooral om dat je de juiste maat kiest, want dan pas ben jij er zeker van dat je ook echt al je afval kwijt bent tijdens het klussen. Je wil namelijk niet nog een restje hebben liggen als je klaar bent. Zorg er daarom voor dat je eventueel advies inwint als je twijfelt welke je het beste kunt huren. Zekerheid is wel fijn en dat kan ook verkregen worden voor je gaat klussen. Door op tijd je container te huren houd je ook weer meer overzicht tijdens het klussen, dat wil jij toch ook?

Voordelen afvalcontainer huren

Je hebt te maken met veel voordelen als je kiest voor een afvalcontainer huren:

 • All-in prijzen, inclusief BTW.
 • Levering in heel Nederland binnen 24 uur op locatie.
 • Container wordt ook weer opgehaald volgens afspraak. Veel maten containers te huur.
 • Scherpe prijzen.
 • Online te regelen dankzij de afval keuze hulp.
 • Voor iedere afvalsoort een geschikte container. 
 • Overzicht tijdens het klussen
 • Je bespaart veel tijd en geld, je hoeft niet naar de stort en je hoeft het afval maar een keer te verplaatsen, namelijk naar de container.

Op tijd een afvalcontainer huren

Als je weet wanneer je gaat klussen, dan kun je de afvalcontainer huren en dan kan alles alvast in worden gepland. Op deze manier ben jij er zeker van dat je op dat moment ook de container op locatie hebt staan als je begint met klussen. 

Keuze hulp online 

Je wil een afvalcontainer huren maar je weet niet zo goed welke je moet huren? Gelukkig is er de afval keuze hulp die je een handje kan helpen. Hierdoor kun je snel de juiste container kiezen. Hoe gaat het in zijn werk? 

 • Vul je postcode in zodat je weet of de afvalcontainer bij je op locatie geplaatst kan worden.
 • Geef aan wanneer je een container nodig hebt.
 • Wat voor soort woning heb je?
 • Welke klus ga je uitvoeren?
 • Welke container wil je huren? 

Als je deze stappen doorlopen hebt kan alles in worden gepland en weet je waar je aan toe bent. Je hebt alle tijd om er naar te kijken en dan weet je ook steeds beter wat je wil doen. Misschien besef je zo al snel dat klussen combineren ook in je voordeel kan werken. 

Voor een scherpe prijs een afvalcontainer huren

Je hoeft je geen zorgen te maken over de kosten. Je kunt namelijk voor een scherpe prijs een goedkope afvalcontainer huren en dan ben je snel van alle gemakken voorzien. Van tevoren weet je namelijk waar je aan toe bent en zo kom je niet voor verrassingen te staan. Klussen kan al een duur grapje zijn, maar het is wel fijn als je je afval ook kwijt bent. Dit kan maar beter direct gebeuren tijdens het klussen, anders heb je later bergen afval liggen en dat moet je dan weer tig keer verplaatsen. Zorg er daarom voor dat je het afval direct in de afvalcontainer kunt deponeren die je hebt gehuurd. Hierdoor bespaar je je zelf veel tijd en energie en die kun je vast en zeker wel gebruiken tijdens het klussen.