Als je opzoek bent naar een bijzonder badmeubel dan vind je dat zeker hier. Bij Van Heck Badkamers maken we enkel en alleen gebruik van goede materialen. Alle houten badkamermeubels zijn dan ook gemaakt van massief eiken. Het is ook mogelijk om een wastafelblad perfect op maat te krijgen zodat deze goed past in de ruimte. Bijvoorbeeld ondieper voor in een kleine badkamer, die precies past tussen twee wanden. 

De badmeubels zijn zoals eerder benoemd van massief eiken. Dan komt uiteraard natuurlijk meteen de vraag naar voren of hout geschikt is voor in de badkamer. Het ligt wel aan het type hout dat gebruikt wordt. Zelf maken we enkel en alleen gebruik van massief Frans eiken. Het begint allemaal met het omzagen van een eikenboom, hiervan worden vervolgens planken gesneden en aan elkaar gelijmd, waarna deze op maat worden gemaakt. Vervolgens worden ze in model gezaagd en passend gemaakt. Allerlei ander soorten hout moet je behandelen om te beschermen tegen water maat massief eiken is al van nature beschermd en kan tegen een stootje.  We behandelen en bewerken het hout zo dat het perfect is voor in je badkamer.

landelijke badkamer

De badmeubels worden aangeboden in een ruim aanbod verschillende modellen, zowel modern als landelijk, er zijn oneindig veel mogelijkheden en het is dus zelfs mogelijk om een meubel op maat te maken. Je kunt ook kiezen voor een staand of hangend meubel of juist voor stoer of romantisch. Met een houten badkamermeubel kun je veel kanten op omdat het erg veelzijdig is en past bij verschillende stijlen.

Moderne badkamer met hout. Kenmerkend voor een moderne badkamer is dat het een strak meubel is die strak is afgewerkt. Ook wordt er bij een moderne badkamer niet veel kleur gebruikt, wit is het meest voorkomend. Maar door dit te combineren met massief eiken kun je je badkamer de warme touch geven die die verdiend. Op deze manier komt de badkamer veel meer tot leven. Het zit vaak in de kleine details, kies bijvoorbeeld voor een houten wastafelblad. Maar laat de rest stoer en modern.

Hout is juist erg typerend voor de landelijke badkamer. Hoe meer hout hoe beter. Bij deze stijl is het juist prachtig om te kiezen voor een staand massief eiken badmeubel. Dit geeft een warme sfeer aan je badkamer. Door dit te combineren met warme natuurlijke tinten komt de landelijke sfeer helemaal tot leven.

Het toepassen van eikenhout in de badkamer zorgt voor een natuurlijke en warme uitstraling in de badkamer. Daarnaast is het ook erg trendy en momenteel populair. We geven op alle badmeubels een garantie van 12 jaar, je koopt bij ons topkwaliteit tegen een betaalbare prijs! Neem zeker een kijkje op onze webshop of kom langs in een van onze showrooms. We hebben de koffie voor jullie klaar staan en helpen je graag bij het ontwerpen van jullie perfecte badkamer!!!