Aluminium profielen zijn populair en staan dan ook voor ‘bouwgemak’! De gespecialiseerde vakman, maar zeker ook de moderne doe-het-zelver kan tegenwoordig simpelweg niet meer zonder een gerichte collectie alu profielen. Naar welk aluminium profiel je ook op zoek bent, de kans is groot dat je bij ons – ALUMINIUMvakman.nl – het gewenste profiel vindt.

Natuurlijk vind je een gerichte collectie aluminium buis bij ALUMINIUMvakman.nl, maar ook kokers, strips, hoekprofielen, U profielen en T profielen bestel je eenvoudig & voordelig online, tot op de mm nauwkeurig! Wij vertellen jou graag wat meer over ons en over onze aluminium collectie, onderstaand een korte toelichting:

Waarvoor wordt aluminium dan allemaal gebruikt?

Waarvoor niet! Profielen van aluminium worden gebruikt voor o.a. constructiebouw, dak-, wand- en gevelbekleding en diverse interieur toepassingen. Denk hierbij aan het vervaardigen van meubels zoals kasten, stoelen, banken, tafels en bedden. Ook zijn profielen van aluminium tegenwoordig immens populair voor de afwerking in van diverse objecten en ruimtes in huis, denk hierbij aan de vloer en de trap, maar vooral ook de afwerking (in het zicht!) van ruimtes zoals de keuken, het toilet en de badkamer. Hierbij zijn vooral (zwart) gecoate aluminium profielen erg populair, met name hoekprofielen, L profielen, U profielen en strips worden hier veelvuldig voor gebruikt. 

Op dit moment kun je alleen een ‘brut’ aluminium profiel online bij ALUMINIUMvakman.nl bestellen. Brut aluminium wordt met name gebruikt voor binnen en betreft een onbehandeld aluminium profiel – dus niet geanodiseerd of gecoat, maar we zijn inmiddels druk in de weer met een gerichte collectie gecoate aluminium profielen die direct online besteld kunnen worden, wel zo makkelijk! Houdt onze website in de gaten en mocht je nu al behoefte hebben aan gecoate profielen, stuur even een mailtje, we kunnen jou  nu al gericht van dienst zijn uiteraard.