Wat is er nu meer gemak dan een maatwerk product, waar de handige doe-het-zelver meteen mee aan de slag kan? Op bouwgemak.nl stellen wij vaker partijen aan jou voor die een extra stukje ‘gemak’ realiseren voor jouw bouw & interieur project. Dit keer stellen wij graag EIKENvakman aan jullie voor, een webshop gespecialiseerd in eikenhout – voor binnen – op maat met de specialiteit eiken (tafel)bladen! 

Maatwerk (tafel)bladen van eikenhout. 

Bij EIKENvakman.nl vind je een prachtige collectie eiken bladen & eiken tafelbladen die door ervaren houtbewerkers – met zorg & liefde voor het vak – perfect op maat gemaakt worden, op bestelling wel te verstaan! Wij zijn gespecialiseerd in eiken bladen en eiken tafelbladen, vandaar dat wij een bijzondere online collectie samengesteld hebben met ‘voor ieder wat wils’. Topkwaliteit eikenhout, ambachtelijk vakmanschap, maatwerk en een scherpe prijs staan hierbij centraal. 

Een assortiment met voor ieder wat wils.

Onze eiken (tafel)bladen worden altijd gemaakt van topkwaliteit geschaafde eiken planken die met de hand verlijmd, geschaafd en eventueel nog ‘nabewerkt’ worden. Naast de keuze tussen rustiek, foutvrij en extra rustiek eikenhout zijn er diverse afwerkingen mogelijk, zoals geborsteld, gezandstraald & gerookt eikenhout. Ook kun je kiezen uit diverse diktes, waaronder 2 cm, 3 cm, 4 cm en 6 cm. 

Wat is het verschil tussen een blad en een tafelblad.

Een heel eerlijk & duidelijk antwoord: De afwerking! Een eiken blad bij EIKENvakman.nl is normaal gesproken iets goedkoper dan een eiken tafelblad, ook al is de afmeting gelijk. Dit zit hem met name in de afwerking, waarbij bij een tafelblad alle hoekjes standaard afgerond worden. Ook worden alle noesten en oneffenheden uitgebreid nagelopen worden (tijdens het schuren) en tijden het afwerken net even wat meer tijd & aandacht uitgaat naar de spreekwoordelijke puntjes op de i. 

Een complete tafel.

Je bestelt bij EIKENvakman.nl alles voor een complete eiken eetkamertafel. Naast een ruimte keuze op het gebied van tafelbladen vind je bij ons ook hoogwaardige behandelingsproducten – zoals olie en lakken – en een ruime collectie tafelpoten & tafelonderstellen van staal & eikenhout. Wil je meer weten, bekijk hier dan meteen alle tafelpoten van EIKENvakman.nl >>.