Een hout beton schutting is een luxueuze toevoeging aan jouw tuin. Men kiest er dus ook steeds vaker voor om de houten schutting te vervangen door een hout beton schutting. De betonplaat die onderin wordt geplaatst zorgt voor een juiste fundering en voorkomt dat het hout gaat rotten of kromtrekken. Het hout komt namelijk niet in contact met de ondergrond en dat scheelt een hoop qua onderhoud, veiligheid en duurzaamheid. De palen van een hout beton schutting zijn ook van beton en zorgen dus voor een optimale stevigheid, zodat je nieuwe schutting tientallen jaren kaarsrecht blijft staan. Bestel jij binnenkort een hout beton schutting?

Schutting33

Een hout beton schutting bij Schutting33.nl bestel je erg goedkoop. Schutting33 is een van de grootste aanbieders van ‘moderne’ schuttingen zoals beton, hout beton, aluminium en schanskorf schuttingen. Naast de scherpste prijs, kun je bij Schutting33 ook uitgaan van de beste kwaliteit. Zo is het beton bewapend en heeft het hout de juiste lameldikte (plankdikte). Bewapend beton is beton met stalen staven erin verwerkt. Deze stalen staven zorgen ervoor dat je schutting geen scheurvormingen krijgt en dus langer meegaat. De lameldikte van het hout is erg belangrijk voor de levensduur van je schutting. Zorg ervoor dat je een houten scherm besteld met een minimale dikte van 1 centimeter. Kies je voor een houten scherm met een dikte van minder dan 1 centimeter, dan loop je het gevaar dat deze maar max. 5-10 jaar meegaat. Twijfel niet langer en bestel jouw hout beton schutting van de beste kwaliteit op Schutting33.nl!

 Complete betonnen schutting

Naast de hout beton schutting, kun je ook kiezen voor een complete betonnen schutting. De betonnen schutting heeft dezelfde fundering als een hout beton schutting, alleen wordt de schutting compleet gevuld met betonnen platen i.p.v. een houten scherm. De betonnen schutting is erg fraai en het is een moderne keuze. De voordelen van een betonnen schutting zijn dat het compleet onderhoudsvrij is en dat het leverbaar is in een iedere RAL-kleur. Wil jij een complete antracieten schutting (RAL7016) of is crème wit (RAL9001) meer iets voor jou? Bij een beton schutting is het allemaal mogelijk. Daarnaast is de betonnen schutting ook nog eens een stuk goedkoper als de hout beton schutting. Wij adviseren je om goed te kijken naar wat het best past bij jouw tuin en dan pas knopen door te hakken. Bij Schutting33 kun je direct online een inzicht krijgen in de prijs van je beton of hout beton schutting. Bezoek dus snel de website en kijk wat binnen jouw budget past!