Tijdelijk meer werkruimte nodig

Meer dan eens kan het voorkomen dat uw bedrijf tijdelijk wel wat extra werkruimte kunt gebruiken. Bijvoorbeeld omdat er verwacht of onverwacht veel extra orders binnenkomen die de komende maanden extra werk opleveren en een grotere opslag van goederen vereisen. Ook langdurig slecht weer is een reden voor bedrijven om te kiezen voor een tijdelijke werkruimte, zoals een grote tent, waar doorgewerkt kan worden. Met name in de bouw, op werkplaatsen, tijdens grote laswerkzaamheden of bij de aanbouw van een zwembad, is een extra tent in de gewenste grootte een uitkomst om een klus op locatie af te kunnen maken. Maar het kan natuurlijk ook zijn dat u een grote tent zoekt voor een bedrijfsfeest. Een groot feest moet altijd kunnen doorgaan en staat of valt met de omstandigheden. Wie zorgt voor een sterke en grote feesttent is in elk geval onafhankelijk van regen of hoge cq. lage temperaturen. Het is maar net wat u wenst!

Koop uw eigen werktenten, opslagtenten of bouwtenten

Als ondernemer kunt u ervoor kiezen om periodiek geschikte tenten te huren om uw werkzaamheden te kunnen blijven uitvoeren. Het aankopen van een of meer werktenten of bouwtenten is echter nog een beter idee. Wat zijn de voordelen van de aankoop van een goede werktent precies? De meerwaarde van een aangekochte tent voor bedrijven zit hem in het volgende:

  • 1. U hoeft nooit meer een tent te reserveren en huren, maar kunt op gewenste momenten altijd beschikken over uw eigen tenten.
  • 2. Na een eenmalige investering heeft u, behalve het goed onderhouden van de tent, geen verdere kosten meer. De investering van de bouwtent cq. werktent gaat zich na de aankoop al snel terugverdienen.
  • 3. Werktenten en bouwtenten zijn snel op te zetten door gespecialiseerde bedrijven. Schakele een opzetbedrijf in voor het opzetten van uw tent. Binnen no time beschikken u en uw werknemers dan over extra werkruimte en een droog dak boven het hoofd.

De beste aanbieder van werktenten in België

Bij het bedrijf Kontent Structures kunt u in heel België terecht voor tenten verkoop van de beste bouwtenten, stormbestendige doorwerktenten en opslagtenten die op de Belgische markt verkrijgbaar zijn. Onze tenten zijn kwalitatief van hoogstaand niveau, voldoen aan de Europese wetgeving op het gebied van veiligheid en brandbestendigheid en zijn bovendien concurrerend geprijsd. Als onderneming en tentleverancier hebben wij een ruime ervaring van maar liefst twintig jaar. Onze tenten zijn zeer sterk: ze zijn bestand tegen windvlagen tot 100 km per uur. Verder regelen wij ook de op- en afbouw voor u. Dat is toch ideaal? Kijk nu snel op onze website voor meer informatie of een gratis offerte.