Wanneer je een aardige tuin hebt, is het natuurlijk fijn om daar lekker veel groen in te hebben. Dit betekent dat je ook een flink grasveld kunt aanleggen. Niks mis mee, want gras heeft voornamelijk (makkelijk) onderhoud nodig in de vorm van maaien. 

We zijn eens gaan rondkijken wat voor grasmaaiers je zoal hebt en waar je deze online kopen kunt.

Grasmaaier kopen bij Keizers

Na even kijken op het internet zijn we bij Keizers beland, het adres voor allerlei gereedschap en materialen om je tuin goed te kunnen onderhouden. 

Dus ook voor een grasmaaier kopen ben je er aan het juiste adres. Alle producten die verkocht worden staan gerangschikt in categorieën zodat je snel vindt wat je zoekt. Grasmaaiers vind je daarom onder het kopje Gras.

Groot en gevarieerd aanbod aan grasmaaiers

Klik je daarop, dan kun je je keuze verfijnen door een aantal filters in te stellen. Zo kun je aangeven wat de grasmaaier mag kosten, welk merk je wilt hebben en kun je kiezen uit verschillende soorten. Hierbij heb je de keuze uit een handgrasmaaier, een grasmaaier op een accu, op stroom of eentje die op benzine werkt. 

Dit zijn allemaal standaard grasmaaiers maar het aanbod is nog groter, want je kunt tevens kiezen voor een bosmaaier of kantenmaaier, een zitmaaier of een robotmaaier. De keuze in grasmaaiers is dus heel groot.

Kijk goed waar, wat en hoeveel je maaien moet

Om de juiste keuze te maken is het belangrijk dat je kijkt hoe groot het veld is dat je moet maaien. Heb je een achtertuin met gras die zo groot is als een half voetbalveld? 

Dan is een grasmaaier op een accu of eentje op benzine zeker aan te raden. Let wel even goed op hoe ver je van huis staat op het verste punt want verlengkabels voor bij een elektrische grasmaaier hebben ook maar een beperkte lengte. Is het gras een mooi recht veld en staan er geen struiken of boompjes op?

 Dan kun je zeker een zitmaaier overwegen. Als je wel graag veel gras wilt maar niet zelf wilt maaien, overweeg dan zeker een robotmaaier te nemen. Kantjes maaien niet vergeten om zelf te doen natuurlijk. Een klein stukje gras kun je overigens makkelijk met een handmaaier doen. Daar ben je zo mee klaar en dan ben je ook nog even goed in beweging.

Win voordat je een grasmaaier koopt meer informatie in

Nu weten we inmiddels dat het aanbod aan grasmaaiers erg groot is dus het zal niet eens altijd even makkelijk de juiste keuze te maken. Als je er zelf niet goed uitkomt, win dan altijd eerst de nodige informatie in. 

Hiervoor kun je natuurlijk contact opnemen met Keizers maar een kijkje gaan nemen in de winkel is ook aan te raden. Zo kun je de grasmaaiers in het echt zien en er alles wat je wilt weten over vragen. Een goede grasmaaier is geen goedkoop ding in aanschaf maar wel super nuttig natuurlijk zodat je tuin er tiptop uit blijft zien.