Het klinkt bijna als een onrealistische droom; je eigen bubbelbad hebben. Het hebben van een eigen bubbelbad heeft vele voordelen maar is toch nog redelijk duur voor de meeste mensen. Dit is de reden dat er iets nieuws is verschenen op de market, namelijk een opblaasbaar bubbelbad. Ja je leest het goed, een bubbelbad die je, net als een klein zwembadje, zelf kan opblazen. Hoe werkt dit dan precies en wat zijn de voordelen? Aan het eind van dit artikel heb je al je antwoorden op je vragen en wil je zelf ook een opblaasbaar bubbelbad.

Een opblaasbaar bubbelbad

De naam zegt het eigenlijk al; dit is een bubbelbad die je zelf kan opblazen, wat een grote aanwinst zal zijn voor je tuin. Het voordeel van zo’n bubbelbad is dat je hem gewoon online kan bestellen en thuisbezorgd kan krijgen. Binnen 10 minuten is je nieuwe aanwinst al opgeblazen.

Er is niet 1 formaat maar meerdere. Zo heb je er een met een inhoud van 900 liter water of 1200 liter water. Hoe meer water erin gaat, hoe meer mensen er natuurlijk inpassen. Bij dit bubbelbad zit natuurlijk ook een pomp en een filter. De pomp zorgt ervoor dat het water altijd binnen enkele minuten warm is en de filter zorgt voor schoon water, wat erg belangrijk is. Als je je bubbelbad even niet wilt gebruiken kun je deze makkelijk afdekken of gewoon leeg laten lopen. Zo sla je hem makkelijk op in de schuur en zet je hem weer op wanneer je hem wilt gebruiken.

Voordelen

Een bubbelbad heeft verschillende voordelen. Zo is het ideaal na een drukke en stressvolle dag. Je kan even een momentje voor jezelf nemen om te ontspannen en alle informatie te laten bezinken. Daarnaast kan een bubbelbad ook een massage geven. Dit komt door de airjets die erin zitten. Dit is voornamelijk lekker als je een intensieve workout gehad hebt.

Ben jij al overtuigd om je eigen opblaasbaar bubbelbad te bestellen? Neem eens een kijkje op de website van Fonteynspa.