De keuken is steeds meer het centrum van ons huis. Als het even kan, zijn of zitten we in de keuken. Natuurlijk kan dat niet bij alle keukens omdat daar simpelweg de ruimte niet voor is. In dat geval zie je dat er vooral wordt gezocht naar rust in de keuken. Rust in de keuken betekent ook dat er minder op het aanrecht komt te staan. Zelfs de waterkoker wordt steeds vaker vervangen door een waterkraan die kokend heet water kan leveren. Minder apparaten op het aanrecht betekent meer inbouwapparatuur zoals de apparatuur van Siemens Studioline. De keuzes die worden gemaakt bij nieuwe keukens is minder trendgevoelig, waardoor de producten ook langer mee kunnen gaan. Duurzame en mooie producten met innovatieve functies, dat is helemaal de trend van 2022. Grepen op de keukenkasten en lades zie je bijna niet meer. Het openen en sluiten van keukenkasten en lades wordt gedaan met ’touch to open’.

Kies voor kwaliteit in de keuken

Duurzaamheid is hét woord van nu! Dat is de reden dat er steeds vaker gekozen wordt voor kwalitatief hoogwaardige keukens. We investeren in goede producten waardoor deze minder vaak vervangen hoeven te worden. Luxe inbouw apparatuur zoals een koffiezetapparaat voorzien van een TFT touch display zullen over een paar jaar niet meer weg te denken zijn. Kunststof is niet duurzaam en bovendien uit de mode en wordt daardoor minder verkocht. Je ziet vooral aanrechtbladen van duurzame materialen zoals composiet. Wat wel opvalt, is dat deze aanrechtbladen niet meer zo dik zijn als afgelopen jaren. Ook hier geldt: less is more. Wel wordt meer aandacht gegeven aan de inbouwapparatuur. Hier wordt vooral gezocht naar innovatie en een uniek design. Dat geeft namelijk een exclusieve uitstraling aan de keuken. Keukenapparatuur moet zowel de kookbeleving als het comfort verbeteren en de keuken een uitstraling geven van luxe!

De beste keukens met de mooiste apparatuur


Bij Keukenloods vind je op de website en in de winkel een groot assortiment keukens van topkwaliteit in diverse stijlen, uitvoeringen, kleuren en voor elk budget. Door deze keukens te voorzien van inbouwapparatuur van hoge kwaliteit zoals kookplaten, afzuigkappen, ovens, vaatwassers, koel-vrieskasten en (combi) magnetrons ontstaat een unieke keuken met luxe uitstraling en de beste apparatuur. Alle Siemens Studio Line apparatuur heeft een overzichtelijke bediening, een uniek design en innovatieve functies. Voor de apparatuur geldt de beste service waarbij Siemens 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar is. Voor deze keuken apparatuur geldt 2 jaar garantie. Keukenloods is een CBW erkende winkel en daarom heeft elke klant extra zekerheid bij een (eventuele) aanbetaling en de productgarantie. Met al deze zekerheden heb je toch een duurzame keuken vol luxe!