Inmiddels weet iedereen dat dubbel glas het binnenklimaat bevordert doordat de kou goed wordt buitengehouden. Dit heeft niet alleen een positief effect op de gezondheid, ook in de portemonnee voel je vaak goed dat je dubbel glas hebt laten zetten. Optimaal klimaat en optimaal rendement dus. Toch zitten er meer voordelen aan het plaatsen van dubbel glas. Je kunt er namelijk op rekenen dat je huis wordt geschaald in een beter energielabel én het is inbraakwerend. Je zit dus op meerdere fronten goed!

Dubbel glas op maat

Je kunt pas van de voordelen van dubbel glas profiteren wanneer het goed wordt gemonteerd. De keuze voor de goede afmetingen ligt hieraan ten grondslag. Het dubbel glas moet natuurlijk wel precies in de daarvoor bestemde ruimte passen. Het ideale aan online bestellen is dat je de afmetingen precies kunt doorgeven. Zo weet je zeker dat jij de juiste ruit krijgt thuisgestuurd. Met de bijbehorende montagemiddelen en extra’s is installeren gemakkelijk. Je weet namelijk zeker dat alle verschillende materialen goed op elkaar aansluiten. Ben je niet helemaal zeker van je eigen installatievaardigheden? Dan is het aan te raden een specialist in te schakelen. Het zou natuurlijk zonde zijn dat het mooiste dubbel glas en toebehoren door slecht installatiewerk niet tot zijn recht komt.

Dubbel glas bestellen?

Vanzelfsprekend wil je dubbel glas bestellen bij een erkende leverancier die je kunt vertrouwen en waar je verzekerd bent van snelle en zorgvuldige levering. Het vervoeren van glas is namelijk een vak apart. Wanneer je dubbel glas online bestelt, scheelt je dit een flinke logistieke uitdaging. Bijkomend voordeel is dat je zelf kunt aangeven wanneer je het dubbel glas wilt ontvangen. Bij GlasGigant wordt het glas bijvoorbeeld rechtstreeks vanaf de glasfabrikant geleverd en op werkdagen tussen 8 en 18 uur bezorgd. Een tip? Laat het dubbel glas pas leveren wanneer jij van plan bent te gaan klussen. Op die manier hoef je je niet druk te maken dat het thuis alsnog beschadigd raakt. Heb je vragen over aanschaf, installatie of bezorging? Ook hiervoor kun je terecht bij de specialisten van GlasGigant, bijvoorbeeld via livechat. Ideaal!