We dromen allemaal van een vlotte verhuizing. We weten ook allemaal hoe intensief een verhuizing kan zijn. Of het nu gaat om van het ene naar het andere huis trekken met onze inboedel, of over een zakelijke verhuizing waarbij we ons bedrijf in een heel nieuw jasje steken – het is een hele beweging. Het is daarom goed om een aantal zaken in overweging te nemen.

Zekerheid, comfort en rust

We willen steeds dat de dingen zo vlot mogelijk verlopen. In termen van verhuizen betekent dit: zo min mogelijk zorgen, efficiëntie en geen schade aan onze bezittingen.

Hoewel we onze eigen organisatie vaardigheden kunnen inzetten in een veelheid aan situaties, vraagt een verhuizing om skills van een heel ander level. Het vergt planning, zorg en inzicht om een verhuizing goed te laten verlopen. Hierbij hoort ook adequaat verhuismateriaal. Denk bijvoorbeeld aan betrouwbaar transport, een goede beschermende verpakking voor je spullen en een verhuislift. 

Een verhuislift voorkomt problemen

Een verhuislift; het is een haast onmisbaar element bij veel verhuizingen. Verhuisliften worden gebruikt om bijvoorbeeld via het raam of balkon moeiteloos grotere stukken in de nieuwe woon- of werkplek te zetten. Of het nu gaat om een appartement, een rijtjeshuis, een seniorenwoning, een loft of een maisonnette; voor zwaardere, bredere meubels en bepaalde keukenonderdelen bijvoorbeeld kan het heel voordelig of zelfs noodzakelijk zijn om een verhuislift te huren. Bovendien kan een verhuislift ook vele kleinere dingen tegelijk naar boven brengen wat de verhuizing sterk versneld. Gebruik maken van een lift is absoluut geen overbodige luxe, maar eerder een must.

Ook voor zakelijke verhuizingen

Voor wie in Amsterdam een verhuislift wenst te huren, is een oplossing heel dichtbij. Een verhuislift huren bespaart energie, tijd en fysieke inspanning – dat is duidelijk. In ons leven verzamelen we heel wat spullen. Naast de noodzakelijke meubels, hebben we vaak ook heel wat persoonlijke bezittingen die een emotionele waarde hebben. Die mogen natuurlijk geen schade oplopen.  In het geval van een zakelijke verhuizing hebben we er ook baat bij dat onze spullen goed terechtkomen, zodat de werking van het bedrijf niet verstoord wordt en er geen verliezen worden geleden. Naast de meubels mag ook de nieuwe woon- of werkplek geen schade oplopen tijdens de verhuizing. Door bijvoorbeeld grotere meubels te verplaatsen via de trap, kunnen we onbedoeld schade toebrengen aan de omgeving. Met een verhuizing voorkom je niet alleen problemen tijdens de verhuizing, maar ontneem je jezelf ook zorgen vooraf!