Tijdens het verbouwen is goed gereedschap natuurlijk het halve werk. Maar dat geldt ook voor handige apps. Wist je dat goede apps superhandig kunnen zijn tijdens een verbouwing? Van plannen, ontwerpen en meten tot het bijhouden van uitgaven, dit zijn vijf onmisbare apps die je tijdens het verbouwen kunt gebruiken.

1. MagicPlan – Plattegronden tekenen

Plattegronden van kamers kan je eenvoudig maken met MagicPlan. De app maakt gebruikt van augmented realtity technoligie om de kamer te scannen en afmetingen te bepalen. Deze app bespaart je tijd en moeite. Gemaakte plattegronden kan je exporteren.

2. iHandy carperter – meten is weten

Dit is een handige app die diverse meetinstrumenten heeft. Met iHandy Carperter kun je makkelijk metingen uitvoeren, zoals het meten van afstanden, graden en hoeken. Tegenwoordig hebben toestellen zoals een refubished iPhone 12 of refurbished iPhone 11 Pro standaard dit soort meet mogelijkheden. 

3. Pinterest – inspirerend

Natuurlijk is Pinterest onmisbaar tijdens de verbouwing of inrichting van je huis. Met deze app kan je onbeperkt verschillende interieurstijlen of klus handleidingen pinnen. 

4. Dyme – Kosten app

Dyme is een app die steeds populairder wordt. Het is een app waarmee je jouw financiën kunt beheren en geeft het duidelijk inzicht waar je geld blijft. Verder kan je met deze app ook geld besparen, abonnementen inzien en opzeggen. Hierdoor krijg je meer grip op je financiële situatie. 

5. Planner 5D – visualiseer je ideeën

Vind je het lastig om door dingen heen te kijken? Met de Planner 5D app kun je eenvoudig plattegronden en 3D-tekeningen maken van je verbouwplannen. De app bevat een uitgebreide bibliotheek met meubels. Deze app geeft inzicht in hoe je huis er na de verbouwing uit kan zien. 

Dus ben je aan het verbouwen, ga op zoek naar waardevolle apps. Er zijn tal van handige apps die je kunt gebruiken om het proces te vergemakkelijken. Deze apps zijn niet alleen handig voor het ontwerpen verbouwing, maar ook voor het beheren van je verbouwkosten en geld besparen.