Je bent altijd al iemand geweest die graag zijn handjes uit de mouwen stak. Voortdurend bezig zijn met je handen om er zeker van te zijn dat alles perfect functioneert. Na de middelbare school heb je daarom gekozen voor een technische opleiding om jezelf verder te specialiseren en na het afronden daarvan ben je vervolgens ook gelijk aan de slag gegaan op de arbeidsmarkt.

Ondanks het feit je al een tijdje tevreden bezig bent bij een vaste baas en plezier hebt in je werk, is de laatste tijd toch een soort gevoel bij je opgekomen dat je eigenlijk best wel meer zou kunnen en willen doen, als je maar over de benodigde kennis zou beschikken om bepaalde werkzaamheden daadwerkelijk professioneel uit te kunnen voeren. Zodoende dat je er de laatste tijd al vaker over hebt nagedacht om verder te leren en jezelf nog verder te kunnen specialiseren.

Met een deeltijd opleiding kun je theorie en praktijk probleemloos combineren

Er zijn tegenwoordig namelijk meerdere deeltijdopleidingen op MBO niveau te vinden, met name in de technische sector. Hier is het gemakkelijk om werken en leren te combineren. Of je nu op zoek bent naar de mogelijkheden om je verder te specialiseren als monteur steigerbouw of als tegelzetter, er zijn talloze opties om er zeker van te zijn dat jij de juiste opleiding vindt die aansluit op jouw interesses, waardoor je je ervan kunt verzekeren straks een baan te kunnen vinden die je met plezier kunt uitoefenen.

Als je kiest voor bijvoorbeeld een installatietechniek opleiding van BBL, dan kun je gebruik maken van de nodige voordelen die BBL je biedt. Als jij namelijk de juiste aanleg en motivatie voor een vak hebt, dan worden de kosten door hen gedekt. Hierdoor kun jij je focussen op het binnenhalen van je diploma. Bij erkende leerbedrijven doe je de praktijkervaring op. Als je twijfelt over welke vervolgopleiding het best bij je past, dan kunnen er ook speciale meeloopdagen bij deze leerbedrijven worden georganiseerd, waarna je met meer zekerheid de juiste keuze kunt maken over welke opleiding het beste bij je past.

De voordelen van een deeltijd opleiding bij BBL op een rijtje

Daarnaast hoef je er ook niet bang voor te zijn dat je inkomen mis zult lopen als je aan een opleiding begint. Bij BBL krijg je een salaris conform CAO. Op deze manier verzeker je jezelf van een gratis MBO opleiding en een maandelijks salaris. Als extra stimulatie kun je daarnaast een extra bonus naast je loon verkrijgen, mits je gemiddelde per kwartaal met minstens een 7,5 beoordeeld wordt. Bovendien kun je dankzij een uitgebreid netwerk aan opleidingsinstituten en leerbedrijven van uit gaan dat je nooit ver hoeft te reizen om je opleiding te volgen.

Door te kiezen voor een vervolgopleiding die aansluit op jouw interesses en bekwaamheden, kun je jezelf van verzekeren dat je een echte vakman wordt op jouw gebied, waarmee je de kansen op succes op de arbeidsmarkt aanzienlijk kunt vergroten. Door te kiezen voor een opleiding bij BBL, garandeer je jezelf van een vakkundige training, een vast salaris en praktijkervaring bij gerenommeerde bedrijven.