Gelukkig hebben we niet altijd heel veel last van ongewenste insecten maar toch hebben we ze liever buiten dan binnen. Om te zorgen dat u niet de hele zomer met een vliegenmepper door het huis loopt, kunt u kiezen voor een plisse hordeur.

Op deze manier geniet u in het voorjaar en in de zomer van een heerlijk fris huis zonder dat u last heeft van ongedierte. En aan wooncomfort hoeft u niets in te leveren want een plisse hordeur kan aangepast worden aan iedere woning. Dat is dus net zo gemakkelijk als een gewone deur.

Past in iedere woning

Plisse hordeuren zijn dus uitermate geschikt voor het buiten houden van ongedierte, zonder in te leveren op frisse lucht. Een plissé hordeur kan bijna in iedere woning probleemloos geplaatst worden. Afhankelijk van de bestaande situatie kan een plissé hordeur in het kozijn of op het kozijn geplaatst worden. Op deze manier heeft u een hordeur die precies past bij uw huidige kozijn.

Ook als uw huis voorzien is van een schuifpui, kan een plissé hordeur geplaatst worden. Door de schuine dorpels kan het lastig zijn om een hordeur in een schuifpui te plaatsen, maar er wordt gebruik gemaakt van een schuine onderdorpel, hierdoor is dit probleem ondervangen.

Een lange levensduur

Een plisse hordeur heeft een lange levensduur. Het gaas van de roldeur, rolt namelijk niet op, maar vouwt zichzelf automatisch op als u de hordeur open doet. Hierdoor gaat het gaas veel langer mee dan van een standaard hordeur.

Een hordeur heeft u gewoonlijk alleen in de zomer en het voorjaar nodig. Het is daarom wel heel handig als u de hordeur er makkelijk in en uit kunt halen. De plisse hordeuren van Creon hebben een handig klemsysteem. Zo kunt u ze in de winter altijd opbergen.

Als u kiest voor een hordeur wilt u natuurlijk dat deze precies bij uw woning past. Om die reden zijn de hordeuren in veel verschillende kleuren verkrijgbaar en worden ze exact op maat gemaakt. Kijk bij Creon en vul eenvoudig via de website de gegevens in zodat u snel kunt genieten van een goed doorgelucht huis.