De beslissing is genomen: je gaat je oude badkamer vervangen of je laat een nieuwe badkamer installeren in je nieuwbouwhuis. De grote zoektocht naar je droombadkamer kan beginnen. Als je een interieurbouwer of architect inschakelt om je badkamer te ontwerpen, is de kans groot dat hij of zij Solid Surface in het badkamerontwerp verwerkt.

Het gebruik van Solid Surface in de badkamer is pure luxe. In tegenstelling tot marmer of keramiek voelt Solid Surface niet koud aan. Doordat het materiaal naadloos te verlijmen is, wordt het gebruik van kit overbodig. Dit geeft je badkamer een verfijnde uitstraling.

Wat is Solid Surface?

Solid Surface betekent letterlijk ‘duurzaam oppervlaktemateriaal’. Het is een nieuwe generatie van gegoten of gespoten minerale polymeer-producten. Solid Surface is een mix van speciale harsen met minerale vulstoffen op aluminiumbasis.

Solid Surface wordt in mallen gegoten. Je kunt dus zelf het design kiezen. Doordat het materiaal naadloos te verlijmen is, worden interieurbouwers en architecten niet beperkt in hun creatieve ontwerpen. Een Solid Surface wastafel kan op iedere manier worden geïntegreerd in jouw droombadkamer.

Solid Surface van Hollandse bodem

Marlan produceert alle Solid Surface badkamermeubels, douchevloeren en waskommen in haar Nederlandse fabriek. Marlan produceert al meer dan 32 jaar Solid Surface. Een Hollands product waar je trots op kunt zijn.

De grootste voordelen van Solid Surface in de badkamer

  • Vochtbestendig. Vocht kan niet doordringen in het gladde oppervlak van Marlan®, zodat het ideaal is voor toepassing in een vochtige ruimte als de badkamer.
  • Niet poreus. Het oppervlak is volstrekt glad. Daardoor is het zeer hygiënisch, omdat bacteriën zich niet aan het oppervlak kunnen hechten.
  • Makkelijk te herstellen. Het oppervlak van Marlan® is geschuurd. Het voordeel daarvan is dat het kan worden onderhouden. Marlan® is een duurzaam materiaal dat niet snel beschadigt. Komen er toch krassen of beschadigingen op het materiaal, dan kun je dit keurig laten wegwerken.
  • Kleurvast. De gekozen kleur blijft mooi, ook als het Marlan© product in de zon staat.