Een PVC vloer is een van de populairste vloeren tegenwoordig, en wel om verschillende redenen. PVC is een materiaal dat eenvoudig te bewerken is, relatief weinig weegt en daarbij erg duurzaam is. Steeds meer mensen kiezen dan ook voor een dergelijke vloer in plaats van tegels of een vloer uit een ander materiaal.

PVC vloeren zoals je die in een gewone speciaalzaak kan krijgen hebben echter één nadeel: ze moeten haast altijd gelegd worden door een professional, vanwege het ingewikkelde installatieproces dat erbij komt kijken. Een van de methodes die van essentieel belang is om zo’n vloer te kunne leggen, is egalisering.

Het egaliseren van een vloer is een heuse opdracht waar heel wat inzicht, kennis en ervaring bij komen kijken. Wil je echter helemaal zelf je PVC vloer kunnen leggen? Dan is de Floer ComfyClick een goede oplossing!

De voordelen van een Floer ComfyClick PVC vloer

Een dergelijke PVC vloer biedt heel wat voordelen in vergelijking met een gewone PVC vloer. Een overzicht:

  1. Goedkoper dankzij een click PVC vloer

Eerst en vooral is een dergelijke vloer veel goedkoper dan een gewone PVC vloer. Op zich komt dat niet zozeer door de pvc vloer zelf, maar wel het geld dat je met uitgeven voor de installatie ervan. Bij het leggen van een traditionele PVC vloer moet de originele vloer immers geëgaliseerd worden, en daarvoor schakel je het best een professional in. Dankzij een Click PVC vloer hoeft dat niet, waardoor je het werk zelf kunt doen en dus ook heel wat geld bespaart!

  1. Voor elke woning een oplossing

Een ander voordeel van een dergelijke vloer is dat er voor elke situatie wel een oplossing bestaat. Van landelijke woningen tot moderne inrichtingen en klassieke stijlen, de mogelijkheden met een vloer uit PVC zijn erg divers. En dat uitgebreide aanbod geeft je de kans om het beste te halen uit je interieur!

  1. Wonen zonder geluidsoverlast

Een van de belangrijkste eigenschappen van een goede vloer is dat deze de ruimte goed isoleert. Zowel tegen geluid als tegen andere invloeden van buitenaf. Dankzij een Click PVC vloer van Floer ComfyClick kan je daar zeker van zijn. De vloeren beschikken allemaal over een 10Db certificaat, wat betekent dat de vloer zelf maximaal 10 Db aan geluid produceert. En dat draagt natuurlijk bij aan het comfort dat je in de ruimte kan ervaren, en de gezelligheid van de woning als geheel!