Wil je de vloeren van jouw bedrijf veranderen om de blik van klanten te trekken en uw commerciële ruimte te laten opvallen? Dan zijn Pu-gietvloeren een slimme vloeroptie voor jouw faciliteit! Het heeft veel voordelen om gietvloeren in jouw bedrijf te laten installeren. Hier zijn de belangrijkste redenen waarom gietvloeren ideaal zijn voor commerciële ruimtes.

Duurzaamheid

Gietvloeren zijn sterk genoeg om slijtage door zware apparatuur en veel voetverkeer van klanten die in en uit uw winkel of bedrijf lopen te weerstaan. Het is ook sterk genoeg om schade door brand en vocht, vlekken en geuren te weerstaan. Dit type industriële vloerbedekking kan een leven lang mee en vereist regelmatige reiniging en af ​​en toe opnieuw afdichten.

Stijl

Gietvloeren bieden schoonheid en stijl die ervoor zorgen dat elk bedrijf opvalt! Er zijn veel opties voor commerciële gietvloeren, waaronder gestempelde vloeren en gekleurd beton. Er kunnen zelfs vloeren worden gemaakt die eruitziet als baksteen, leisteen, tegels, steen, tegels en zelfs houtpatronen.

Veelzijdigheid

Zeer geschikt voor gebruik in vele industrieën en bedrijven, zoals brouwerijen, restaurants, magazijnen en zelfs in huis. Gietvloeren zijn de beste keuze voor commerciële ruimtes. Ze vullen de look en feel aan om het imago van elk merk te ondersteunen.

Veiligheid

Je kunt voor personeel en klantveiligheid zorgen terwijl zij op gietvloeren lopen. In tegenstelling tot ander vloermateriaal, zoals tegels, vinyl en laminaat, zijn deze vloeren antislip. Veel bedrijven kiezen ook voor betonnen vloeren, omdat er geen luxe apparatuur of agressieve chemicaliën nodig zijn om schoon te maken. Gebruik gewoon een dweil en een emmer zeepsop om jouw vloer schoon te maken.

Goedkoop

Bespaar jouw bedrijfsgeld door een gietvloer te gebruiken! Over het algemeen kan een gietvloer veel minder kosten dan andere bouwmaterialen. Bovendien krijg je meer waarde voor je geld met vloeren die lang meegaan!

Conclusie

Gietvloeren hebben de commerciële industrie om verschillende redenen helemaal veranderd. Met de moderne technologie kun je heel veel doen met beton. Gietvloeren worden gemaakt door een thermo hardende hars rechtstreeks op een met vocht behandelde betonplaat aan te brengen. De epoxy-coating voorkomt slijtage door schuren, voetgangers en chemische lekkages. Epoxy vloeren zijn een kosteneffectieve oplossing voor een verscheidenheid aan toepassingen, van commercieel tot industrieel. Veelzijdig en duurzaam, gietvloeren zijn sterk genoeg om als vloerbedekking in productiefaciliteiten dienst te doen en esthetisch aantrekkelijk genoeg om zijn weg te vinden in winkelruimtes. Hoewel gietvloeren zijn ontworpen voor duurzaamheid, moeten ze correct worden geïnstalleerd om van deze voordelen te profiteren. Het beton moet worden gereinigd en scheuren worden dicht geplakt met urethaan voorafgaand aan het aanbrengen van de coating. Indien aangebracht vóór het preppen, zal de epoxy waarschijnlijk vroegtijdig afbladderen of schilferen. Wat onderhoud betreft, dagelijks vegen en zeldzame diepe reinigingen moeten voldoende zijn om jouw gietvloeren er als nieuw uit te laten zien.