De entree is het eerste wat mensen opvalt als ze bij je op bezoek gaan. Het is de eerste indruk die mensen van je krijgen en je wilt natuurlijk dat die goed is. Door het gebruik van paalmutsen en betonbanden zorg je voor een stijlvolle entree. En je woning wordt er niet alleen fraaier door, het biedt ook nog eens extra bescherming van bijvoorbeeld je palen en bestrating.

Paalmutsen

Pilaren, muurtjes en schoorstenen kun je extra beschermen door gebruik te maken van paalmutsen. Hierdoor krijgen vocht, warmte en kou geen kans en zorg je voor behoud van je woning. Vaak worden deze mutsen gemaakt van beton. Dit is een natuurlijk materiaal waardoor het zich uitstekend aan kan passen aan de omstandigheden. Er is veel te kiezen op het gebied van deze mutsen. Je kunt gaan voor een mooie klassieke stijl of juist voor een moderne uitstraling. Daarnaast zijn er ook mutsen beschikbaar die erg chique overkomen. Het hangt er natuurlijk vanaf wat het beste bij je huis past.

Betonbanden

Als bestrating er net in ligt, heeft het een strakke uitstraling. Deze uitstraling wil je natuurlijk het liefste jaren zou zo houden. Dat is mogelijk door deze banden te gebruiken. Hierdoor sluit je als het ware je bestrating op. Verzakkingen en kieren krijgen op deze manier geen enkele kans, doordat de bestrating strak bijeen gehouden wordt. Het is ook ideaal om de begrenzing van je tuin mee aan te geven. Als je achter deze banden bijvoorbeeld planten in de tuin zet, is het duidelijk waar de oprijlaan eindigt, en de tuin begint. Deze strakke vlakken geven de tuin een overzichtelijk geheel. Bijkomend voordeel is ook dat het zand wat onder de tegels ligt, niet weg kan spoelen bij een stevige bui. Dit zorgt ervoor dat je straatwerk niet gaat verzakken.

Meerwaarde voor je huis

Betonmutsen en betonbanden zijn een meerwaarde voor je entree. Deze wordt er stijlvoller door en hiermee wordt je huis ook meer waard. De meerwaarde voor je huis is direct zichtbaar. Fijn om zelf van te genieten, maar ook bij verkoop zul je merken dat je huis een stuk meer waard is. Daarnaast biedt het ook nog eens extra bescherming, waardoor je ook nog eens bespaart op onderhoudskosten. En door minder slijtage hoef je ook nog eens minder snel bijvoorbeeld het straatwerk te vervangen. Hierdoor wordt het een slimme investering, waarmee je uiteindelijk ook nog eens een stuk voordeliger uit bent!