Wacht nog even met die grote verbouwing of renovatie. Wanneer er ruimtegebrek in uw loods of magazijn dreigt te ontstaan, kan het leggen van een nieuwe vloer vaak al ontzettend veel extra ruimte opleveren. U staat versteld van de mogelijkheden die het leggen van een nieuwe vloer kan bieden. Wat die mogelijkheden precies zijn? En welke vloer voor uw magazijn, loods of showroom het meest geschikt is? Wij praten u graag even bij.

Oude vloer eruit, systeemvloer erin

Wij raden aan om de aanleg van een Systeemvloer te overwegen. Een systeemvloer bestaat uit een staalconstructie. Hierdoor ontstaan er meerdere etages en realiseert u eenvoudig veel meer ruimte in uw bestaande pand. Hierdoor is een verbouwing of nieuwbouw simpelweg niet nodig. Systeemvloeren zijn te gebruiken om extra vierkante meters te creëren in een magazijn, kantoor, opslag, sportschool, warenhuis en werkplaats. U ziet het al, de mogelijkheden zijn haast eindeloos. Extra voordelen zijn namelijk dat de vloer naar wens wordt gelegd en hierbij aanpasbaar is aan uw specifieke wensen. Alle leidingen voor water en elektra zijn in de vloer te plaatsen. De vloer heeft een draagvermogen van 300 tot 2.500 kilo per m2. Tot slot is de vloer eenvoudig en zelfstandig te demonteren of uit te breiden.

Weet waar u koopt

Een nieuwe vloer moet er natuurlijk strak uitzien, lang meegaan en onderhoudsvrij zijn. Maar zeker wanneer u de hoogte in gaat werken, wilt u verzekerd zijn van goede veiligheid. Juist daarom is het belang van een goede leverancier zo groot. U moet er toch niet aan denken dat de veiligheid van uw medewerkers in gevaar komt door een slechte vloerconstructie. Reden te meer om aan te kloppen bij Nolte. Deze leverancier houdt zich jarenlang bezig met de meest uiteenlopende vloeren, zoals Entresolvloeren, Mezzaninevloeren en dus ook systeemvloeren. Zij werken volgens de laatste eisen en de nieuwste technieken. Op die manier kunt u met gerust hart jarenlang genieten van uw nieuwe systeemvloer.