De dekenkist is een veelzijdige opberger die eigenlijk niet in je woning mag ontbreken. Hoewel de naam anders laat klinken, is de dekenkist niet enkel geschikt voor het opbergen van dekens en beddengoed. Ook plaids en sierkussens zijn perfect op te bergen in deze kist, je zou de dekenkist daarom ook kunnen zien als allround opberger! Dekenkisten zijn tegenwoordig verkrijgbaar in een groot aantal verschillende formaten en uitvoeringen, zo zal er voor iedere interieurstijl wel een geschikte variant te vinden zijn. Heb je liever een hoog exemplaar of juist een kist die je onder je bed kan schuiven? Aan jou de keuze!

De dekenkist in de slaapkamer

De meest logische plek waar je aan denkt bij een dekenkist is toch wel de slaapkamer. In deze ruimte bevinden zich namelijk de dekens en het beddengoed waar de kist in eerste instantie voor bedoeld is. Een groot exemplaar biedt je, naast deze dekens, ook ruimte aan andere items in je slaapkamer die je netjes opgeborgen wilt hebben. Dankzij het ruime aanbod in kleuren en typen manden is er voor ieder zijn smaak wel een geschikte kist te vinden, welke past het beste bij jouw slaapkamer?

Een veelzijdige opberger voor in de woonkamer

Natuurlijk leent een dekenkist zich niet enkel voor het opbergen van dekens en dergelijk beddengoed. Ook in de woonkamer is deze opberger een perfecte toevoeging aan je interieur! Het biedt je namelijk verschillende mogelijkheden om spullen uit je woonkamer op te bergen, denk bijvoorbeeld aan plaids en sierkussens die je op de bank hebt liggen. Daarnaast kan je de kist ook gebruiken voor andere artikelen, dankzij het ruime formaat biedt de dekenkist je namelijk erg veel nuttige opbergruimte!

Dekenkisten van natuurlijk materiaal

Een stijlvolle keuze op het gebied van dekenkisten is toch wel de variant die gemaakt is van riet en rotan. Dankzij dit natuurlijke materiaal krijgt de kist een sfeervolle uitstraling die deze erg geschikt maakt om je interieur een huiselijke indruk te geven! De dekenkisten van natuurlijke materialen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, hierdoor heb je op het gebied van het exacte type dat je zoekt een ruime keuze. De webshop SweetLivingShop heeft bijvoorbeeld een ruim assortiment dekenkist voor alle soorten woningen. Hier zal dan ook ongetwijfeld voor een ieder een geschikte dekenkist te vinden zijn.