Verpakking is het visitekaartje van je bedrijf en is daarom ook echt iets om goed over na te denken als ondernemer. Een verpakking is de uitstraling van jouw merk en moet vaak ook aan een aantal punten voldoen. Emmers zijn erg divers, in tegenstelling van wat mensen vaak denken. Ze zijn namelijk sterk en te krijgen in allerlei verschillende varianten. In deze blog willen we het graag met je hebben over duurzame kunstof emmers. Deze duurzame emmers worden gemaakt door Dijkstra Plastics, je gaat ook meer over hun leren in deze blog. Lees snel verder om meer te weten te komen!

Recyclebare emmers

Dijkstra Plastics maakt al meer dan 40 jaar recyclebare emmers. Deze emmers zijn volledig recyclebaar en dragen daardoor mee aan betere leefomgeving met minder afval. De kunststof emmers van Dijkstra Plastics worden op maat gemaakt. Dus wat je wensen ook zijn, ga het gesprek aan en ze zullen verwerkt worden in de perfecte emmer voor jouw product. Voor elk product is er een passende emmer. De emmers worden voor een groot gedeelte gemaakt van polypropyleen. Dat is een plastic die volledig recyclebaar is. Ook is Dijkstra Plastics verbonden met het Plastic Pact Nederland. Als je daarbij aangesloten bent, verbind je je met verplichtingen om een circulaire verpakkingsketen te maken. 

Verpakking voor iedere branch

Emmers kunnen voor verschillende werkvelden ingezet worden. De markten waar ze voor te gebruiken zijn is niet alleen de voedingsindustrie, zoals veel mensen denken. Maar ook de diervoederfabrikanten, farmaceutische bedrijven en de chemische industrie. Dit is een van de redenen dat Dijkstra plastics kunststof emmers aan voor zowel food als non-food gebruik aanbiedt. Wat ook een voordeel van hun is, is dat ze BRC gecertificeerd zijn. 

Wil je meer weten over Dijksta Plastics verpakkingen?

Dijkstra Plastics werkt graag in samenwerking met de afnemer om werk op maat te kunnen leveren. Ze gaan graag in gesprek met je om te ontdekken wat de beste en meest passende keuze voor jou is. Aanpassingen of opmerkingen, het kan allemaal. Neem contact op via de telefoon voor een adviesgesprek. Wil je meer informatie vergaderen? Kijk dan op hun website!