Onroerend goed is het eigenlijke land, met alle andere zaken erbij. Verbeteringen kunnen roerende of onroerende zaken zijn, zoals gebouwen, wegen, bomen of water. De stijging van onroerend goed is in de loop der jaren enorm gestegen, waarbij veel beleggers in de wereld van onroerend goed duiken. De opkomst van blockchain-technologie zoals de cardano voor dagelijkse transacties heeft de vastgoedsector geen andere keuze gelaten dan de nieuwe vorm van technologie te omarmen. De integratie van blockchain technologie zal snellere, veilige en georganiseerde transacties tussen investeerders en potentiële klanten stimuleren. Of het nou gaat om het financieren van een nieuwe woning of het bouwen van een woning.

DE BEHOEFTE AAN CRYPTOCURRENCY IN ONROEREND GOED

Er zijn een aantal manieren waarop crypto kan worden geïntegreerd in de vastgoedsector:

Naarmate de populariteit van cryptocurrency zoals de tezos coin kopen blijft toenemen, wordt het voor mensen moeilijker om de opkomst van blockchain-technologie te blijven negeren. De meerderheid van de mensen is het blijven omarmen als een betalingsplatform voor dagelijkse transacties. Een plek waarin bitcoin bekend is in de vastgoedsector, is door thuis vermelding. De vorm van overeenkomst om de uitwisseling van eigendom naar bitcoin te voltooien, kan volledig contant of via een cryptomunt gaan. Terwijl sommige andere verkopers een gelijkmatige verdeling tussen contant geld en crypto betalingen voorstellen. Het kopen van onroerend goed in ruil voor bitcoin vergemakkelijkt niet alleen een veilige en veilige transactie, maar sluit ook de tussenkomst van derden uit voor degenen die graag een privéleven leiden.

Zoals we allemaal weten, is bitcoin een gedecentraliseerde markt die niet wordt gecontroleerd of geen centrale autoriteit heeft. Het systeem helpt transacties in elke beschikbare tijdzone te verbeteren, waardoor de angst om over internationale grenzen te reizen en geen middelen te hebben om transacties met mensen uit te voeren, wordt verminderd. Van personen die een nomadisch leven leiden, wordt niet verwacht dat ze contant geld bij zich hebben, aangezien de meeste boekingssites het gebruik van cryptocurrency voor hun transacties hebben aangenomen. De grote neerwaartse wending hiervan kan echter de enorme volatiliteit zijn die gepaard gaat met cryptogeld, wat kan leiden tot aanzienlijke veranderingen in het daadwerkelijk gebudgetteerde bedrag.

Fondsenwerving voor de vastgoedsector

Een van de fundamentele fondsenwerving benaderingen in blockchain-technologie is een door onroerend goed ondersteund Initial Coin Offering (ICO). Deze methode van fondsenwerving werkt volgens het principe waarbij het bedrijf dat geld wil inzamelen een digitaal geaccepteerde en ondersteunde munt creëert en deze zal aanbieden om te verkopen aan investeerders die willen kopen. Deze munt kan worden gebruikt om te handelen, kopen, huren en investeren in de sector. De munthouders hebben enkele extra voordelen zoals; het recht hebben om winsten te innen uit de inkomsten uit diensten die door het onroerend goed worden verleend en het recht op andere essentiële diensten die door dergelijke sectoren worden aangeboden.

VOORDELEN VAN HET INTEGREREN VAN CRYPTOCURRENCY IN ONROEREND GOED

De voordelen van het combineren van cryptocurrency met onroerend goed zijn als volgt:

● Goedkoper transactietarief

● Bevordert de privacy 

● Bevordert slimme en snelle transacties

● Vergemakkelijkt eigendomsbescherming

● Bevordert transparantie tijdens de aankoop

Het probleem in verband met de integratie van cryptocurrency in onroerend goed

● Prijsvolatiliteit

● Het moedigt corruptie aan

● Cyber Beveiligingsproblemen