Je kunt vandaag de dag niet meer zonder mobiele telefoon. Met een apparaat dat probleemloos in je broekzak past, heb je toegang tot je mail, kun je je agenda raadplegen, foto’s maken en voortdurend je social media in de gaten houden. En zeker met een baan in de bouw, waarmee je veel buitenshuis bent, is het onontbeerlijk om een degelijke smartPhone op zak te hebben, zodat je overal bereikbaar bent en niet afhankelijk hoeft te zijn van je kantoor om met klanten, personeel en leveranciers te kunnen communiceren. 

Omdat je vaak aan het werk bent op verschillende bouwplaatsen en plekken waar constructies plaatsvinden, is het echter wel belangrijk dat je telefoon tegen een stootje kan. Het zal je maar gebeuren dat je telefoon uit je handen glipt en onverhoopt van een steiger naar beneden duikt. Het laatste wat je nodig hebt is een telefoon die uit elkaar gesprongen is nadat deze van drie hoog, beneden op een cementen vloer terecht is gekomen. 

Een goede hoes ter bescherming van je telefoon is fundamenteel

Om er zeker van te zijn dat je dat niet zal gebeuren, heb je daarom de nodige telefoon accessoires nodig. Een degelijke beschermhoes met een hardcase die je garandeert dat je telefoon probleemloos een onvoorziene val kan overleven is daarom zeker geen overbodige luxe. Je hebt geen trendy hoesje nodig met speciaal design, net zoals je vrouw dat heeft, maar een degelijke bescherming waardoor je telefoon tegen een stootje kan is voor jou de beste optie. 

Aangezien je vrijwel iedere dag op pad bent, zijn ook andere gadgets meer dan aan te raden. Zo heb je bijvoorbeeld een draadloze oplader in je auto. Geen gedoe meer met kabels die kwijt raken of kapot gaan. In het verleden gebeurde het regelmatig dat de batterij van je telefoon leeg raakte gedurende de dag en niets was dan zo vervelend als dat de oplaad kabel niet was terug gegeven door een collega, er een kink in de kabel zat of dat je ergens weer eens de oplader had laten liggen. 

Met een draadloze lader hoef je niet langer te ergeren aan verdwenen kabels

Die problemen zijn nu verleden tijd, nu je een draadloze oplader in de auto hebt. Niet langer heb je gedoe om je telefoon op te laden en zodra je in stapt, gaat de telefoon tegen de lader aan en hoef je je verder geen zorgen meer te maken dat je telefoon zonder batterij komt te zitten. Zodra je op je volgende bestemming aankomt, is de batterij weer vol en kun je er weer tegenaan.

Mocht je onverhoopt toch langer bezig zijn op een bepaalde bouwlocatie en niet in staat zijn om in de tussentijd je telefoon op te laden, dan heb je altijd nog een powerbank als extra accessoire in je tas zitten. Hier kun je je telefoon probleemloos inpluggen, zodat deze binnen korte tijd weer voorzien is van een opgeladen batterij en je niet bang hoeft te zijn dat je onverhoopt zonder telefoon komt te zitten en niet langer bereikbaar bent.